RoPS vahvistuu espanjalaisella keskikenttäpelaajalla

Jalkapallo | RoPS vahvistuu espanjalaisella keskikenttäpelaajalla - Sergio Llamas on vahvan espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi Deportivo Alavésin reservijoukkueessa syksyllä 2012, ja Segunda Divisiónissa pelaavaan edustusjoukkueeseen hänet nostettiin pari kautta myöhemmin. Heti seuraavana vuonna hän jo julhli Alavésisn mukana nousua LaLigaan.
Kuva: rops.fi

Espanjan Álavassa syntynyt keskikenttämies Sergio Llamas, 25, siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. RoPS:n ja Deportivo Alavésin kasvatti Llamaksen sopimus kattaa kauden 2019 loppuun. Llamas saapui Rovaniemelle jo maanantai-iltana.

Sergio Llamas on vahvan espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi Deportivo Alavésin reservijoukkueessa syksyllä 2012, ja Segunda Divisiónissa pelaavaan edustusjoukkueeseen hänet nostettiin pari kautta myöhemmin. Heti seuraavana vuonna hän jo julhli Alavésisn mukana nousua LaLigaan.

Viime kausi Llamasilla päättyi lainasopimukseen Secunda Division B:ssä pelaavaan Real Unióniin. Vielä kesällä hän oli jatkamassa uraansa Japanissa, mutta siirto kariutui viisumiongelmiin. Napapiirille Llamasin tie kävi osittain Antonio Regueron kontaktien kautta.

– Sergio on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, joka on parhaimmillaan kasin roolissa, mutta pystyy ottamaan myös hyökkäävämpää tai sisällä pelaavan laiturin roolia, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee.

– Espanjalaisittain hän ymmärtää hyvin pelin eri vaiheita ja tunnistaa oikeat tilanteet. Teknisesti hänellä on korkea peruspelaamisen taso.

Llamasille saapuminen Napapiirille oli hänen ensimmäinen kosketuksensa Pohjois-Eurooppaan. Rovaniemen Palloseura oli kuitenkin jo nimenä tuttu.

– RoPS on kasvava seura, joka tunnetaan pikkuhiljaa paremmin ja paremmin myös Euroopassa, Llamas paljastaa.

– Minulle tämä on hyvä tilaisuus auttaa seuraa, ja samalla päästä mukaan Europeleihin. Tietenkin toivon, että saan tätä kautta myös omaa nimeäni esille ja siten potkua ammattilaisuralle.

Sergio Llamas on pelannut 33 ottelua Espanjan toiseksi korkeimmalla tasolla Segunda Divisiónissa, 29 ottelua Segunda División B:ssä sekä kuusi ottelua Espanjan Cupissa Copa del Reyssa. Hän on välittömästi Rovaniemen Palloseuran käytettävissä.

RoPS:n seuraava ottelu on Suomen Cupissa ensi lauantaina. RoPS kohtaa vierasottelussa Vaasan Palloseuran. Ottelu alkaa kello 17.45. Pelin näyttää suorana Ruutu+.

Sergio Llamas Pardo

Syntynyt: 6.3.1995
Kotipaikka: Vitoria-Gasteiz, Álava
Pelipaikka: Keskikenttä
Pituus: 178 cm
Aiemmat seurat: Deportivo Alavés B, Deportivo Alavés, Real Unión

Lähde: RoPS.fi

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.