RoPS vahvistuu espanjalaisella keskikenttäpelaajalla

Jalkapallo | RoPS vahvistuu espanjalaisella keskikenttäpelaajalla - Sergio Llamas on vahvan espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi Deportivo Alavésin reservijoukkueessa syksyllä 2012, ja Segunda Divisiónissa pelaavaan edustusjoukkueeseen hänet nostettiin pari kautta myöhemmin. Heti seuraavana vuonna hän jo julhli Alavésisn mukana nousua LaLigaan.
Kuva: rops.fi

Espanjan Álavassa syntynyt keskikenttämies Sergio Llamas, 25, siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. RoPS:n ja Deportivo Alavésin kasvatti Llamaksen sopimus kattaa kauden 2019 loppuun. Llamas saapui Rovaniemelle jo maanantai-iltana.

Sergio Llamas on vahvan espanjalaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi Deportivo Alavésin reservijoukkueessa syksyllä 2012, ja Segunda Divisiónissa pelaavaan edustusjoukkueeseen hänet nostettiin pari kautta myöhemmin. Heti seuraavana vuonna hän jo julhli Alavésisn mukana nousua LaLigaan.

Viime kausi Llamasilla päättyi lainasopimukseen Secunda Division B:ssä pelaavaan Real Unióniin. Vielä kesällä hän oli jatkamassa uraansa Japanissa, mutta siirto kariutui viisumiongelmiin. Napapiirille Llamasin tie kävi osittain Antonio Regueron kontaktien kautta.

– Sergio on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, joka on parhaimmillaan kasin roolissa, mutta pystyy ottamaan myös hyökkäävämpää tai sisällä pelaavan laiturin roolia, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee.

– Espanjalaisittain hän ymmärtää hyvin pelin eri vaiheita ja tunnistaa oikeat tilanteet. Teknisesti hänellä on korkea peruspelaamisen taso.

Llamasille saapuminen Napapiirille oli hänen ensimmäinen kosketuksensa Pohjois-Eurooppaan. Rovaniemen Palloseura oli kuitenkin jo nimenä tuttu.

– RoPS on kasvava seura, joka tunnetaan pikkuhiljaa paremmin ja paremmin myös Euroopassa, Llamas paljastaa.

– Minulle tämä on hyvä tilaisuus auttaa seuraa, ja samalla päästä mukaan Europeleihin. Tietenkin toivon, että saan tätä kautta myös omaa nimeäni esille ja siten potkua ammattilaisuralle.

Sergio Llamas on pelannut 33 ottelua Espanjan toiseksi korkeimmalla tasolla Segunda Divisiónissa, 29 ottelua Segunda División B:ssä sekä kuusi ottelua Espanjan Cupissa Copa del Reyssa. Hän on välittömästi Rovaniemen Palloseuran käytettävissä.

RoPS:n seuraava ottelu on Suomen Cupissa ensi lauantaina. RoPS kohtaa vierasottelussa Vaasan Palloseuran. Ottelu alkaa kello 17.45. Pelin näyttää suorana Ruutu+.

Sergio Llamas Pardo

Syntynyt: 6.3.1995
Kotipaikka: Vitoria-Gasteiz, Álava
Pelipaikka: Keskikenttä
Pituus: 178 cm
Aiemmat seurat: Deportivo Alavés B, Deportivo Alavés, Real Unión

Lähde: RoPS.fi

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.