Runkosarjan pistepörssin voittaja Antti Suomela siirtyy HIFK:hon

Jääkiekko | Runkosarjan pistepörssin voittaja Antti Suomela siirtyy HIFK:hon - Päättyneellä kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Antti Suomelan kanssa. HIFK tiedottaa Suomelan sopimuksesta verkkosivullaan.

Päättyneellä kaudella SM-pronssia voittanut HIFK on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Antti Suomelan kanssa. HIFK tiedottaa Suomelan sopimuksesta verkkosivullaan.

Runkosarjan pistepörssin JYPin riveissä voittanut Suomela on pelannut Liigassa yhteensä kolme kautta Bluesissa ja JYPissä. 169 runkosarjan ottelussa hän on tehnyt tehot 56+75=131 ja 21 pudotuspeliottelussa 5+4=9.

Suomela on parhaillaan Suomen maajoukkueen mukana ja taistelee pelipaikasta Tanskassa pelattaviin MM-kisoihin.

– Antti on sarjan parhaita pelaajia ja olen erittäin iloinen, että hän valitsi Suomesta joukkueekseen IFK:n. Hän on urheilullinen ja erittäin taitava pelaaja, joka tähtää urallaan korkealle, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran verkkosivuilla.

– Julkistamme ensi joukkueen keskiviikkona. Antin kohdalla jaamme tiedon jo nyt, koska halusimme taata hänelle täyden keskittymisrauhan mahdolliselle MM-komennukselle.

Suomela oli mukana voittamassa JYPin kanssa SM-pronssia kaudella 2016-17. Hän teki päättyneellä kaudella 59 runkosarjaottelussa 21+39=60 tehopistettä.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.