SaiPa-hyökkääjä Valtteri Virkkunen päättää uransa terveydellisten syiden takia

SM-liiga | SaiPa-hyökkääjä Valtteri Virkkunen päättää uransa terveydellisten syiden takia - SaiPan hyökkääjä Valtteri Virkkunen päättää pelaajauransa, seura tiedottaa verkkosivuillaan. Terveydelliset syyt estävät keväällä jatkosopimuksen SaiPaan tehneen 27-vuotiaan Virkkusen pelien jatkumisen.

SaiPan hyökkääjä Valtteri Virkkunen päättää pelaajauransa, seura tiedottaa verkkosivuillaan. Terveydelliset syyt estävät keväällä jatkosopimuksen SaiPaan tehneen 27-vuotiaan Virkkusen pelien jatkumisen.

Kaudella 2014-2015 SaiPaan saapunut Espoon Jäähonkien kasvatti pelasi urallaan 334 Liigan runkosarjaottelua tehopistein 18+22=40 ja 42 playoffs-ottelua pistein 3+3=6. Liiga-urallaan hän edusti Espoon Bluesia (177 ottelua) ja SaiPaa (157 ottelua). Mestis-otteluita hänelle kertyi 16 Kiekko-Vantaassa ja U20-maajoukkueessa. Virkkunen esiintyi myös ikäkausimaajoukkueissa.

– Tein päätöksen urani päättymisestä kaksi viikkoa sitten. Prosessi oli vaikea, mutta lopulta päätöksen tekeminen oli suhteellisen helppoa, Virkkunen kommentoi SaiPan verkkosivuilla.

– On tullut aika kiittää SaiPa-yhteisöä näistä vuosista. Elämä kuitenkin jatkuu ja välillä urheilu vain on tällaista. Pidetään SaiPa-lippua kuitenkin korkealla jatkossakin! Haluan kiittää myös kaikkia urani aikana vaikuttaneita ja tukeneita tahoja. Erityiskiitos vaimolleni joka on tukenut minua ja jakanut niin hyvät kuin vaikeammatkin hetket kanssani. Kiitos iskälleni ja äitilleni, jotka mahdollistivat pienen pojan unelmien tavoittelun.

Lähde: SaiPan tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.