SaiPa julkaisi ensi kauden valmennusryhmänsä

Jääkiekko | SaiPa julkaisi ensi kauden valmennusryhmänsä - SaiPan valmennuspolkuun on tehty useita sopimuksia.

Vesa Torikka on valittu SaiPa ry:n toiminnanjohtajaksi. SaiPan liigajoukkueen valmennus säilyy ennallaan ja Kari Martikainen jatkaa A-nuorten päävalmentajana.

SaiPan valmennuspolkuun on tehty useita sopimuksia.

Syksyllä julkaistun Tero Lehterän päävalmentajasopimuksen lisäksi myös muun valmennuksen kanssa on sovittu kaudesta 2019-2020. Sami Hirvonen, Tuomo Ropo ja Janne Valtonen jatkavat valmentajina tulevalla kaudella.

SaiPan A-nuorten päävalmentaja Kari Martikainen jatkaa myös kaudella 2019-2020 tehtävässään.

Vesa Torikka SaiPa ry:n toiminnanjohtajaksi

SaiPa ry:n hallitus päätti palkata seuraan toiminnanjohtajan parantamaan ja paikkaamaan seurassa tällä hetkellä olevia urheilullisia ja hallinnollisia ongelmakohtia. Pitkän linjan jääkiekkoseuratyöntekijä Vesa Torikka tulee SaiPaan Pohjois-Kymen liikuntayhdistys Poklista.

Torikka vastaa seurassa hallinnon johtamisesta ja organisoimisesta sekä kehittää organisaatiota ja taloutta vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Vesa aloittaa tehtävässä 1.5.2019 ja sopimus on voimassa toistaiseksi.

SaiPa ry:ssä pitkään taitovalmentajana toiminut Sami Nikkinen on nimetty seuran uudeksi valmennuspäälliköksi ja samalla C-nuorten joukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2019 – 2020.

Taitovalmentajan paikka laitetaan seurassa hakuun, Sami Nikkinen toimii edelleen taitovalmentajana yhteistyöseuroissa kauden loppuun asti. SaiPan omien joukkueiden vt. taitovalmentajana toimii Olli Auriola niin kauan kunnes uusi taitovalmentaja on löytynyt. Seuran nuorisopäällikkö Mikko Pylkkönen on siirtynyt uusiin tehtäviin, seura etsii uutta nuorisopäällikköä.

SaiPa ry tiedottaa myöhemmin taitovalmentajan ja nuorisopäällikön tehtävissä tapahtuvista muutoksista.

B- ja C-joukkueiden apuvalmentajat sekä C2 – E2 -ikäluokkien vastuuvalmentajat julkaistaan maaliskuun aikana.

Lähde: SaiPa.fi

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.