SaiPalle huippuvahvistus – Jarno Koskiranta palaa Liigaan

Jääkiekko | SaiPalle huippuvahvistus - Jarno Koskiranta palaa Liigaan - SaiPa on solminut keskushyökkääjä Jarno Koskirannan kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Lue tuoreen SaiPa-hyökkääjän kommentit.

SaiPa on solminut keskushyökkääjä Jarno Koskirannan kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Paimiosta kotoisin oleva 33-vuotias Koskiranta on Espoon Kiekkoseuran kasvatti ja pelasi pääosin juniorivuotensa Espoon Bluesissa.

Koskiranta on Kisapuiston yleisölle tuttu, sillä hän pelasi ensimmäiset Liiga-kautensa Lappeenrannassa vuosina 2009-2012. Koskirannan perhe on pitänyt Lappeenrantaa tukikohtana KHL-vuosien ajan. Perhe kasvoi viime viikonloppuna tuoreella poikalapsella!

Koskiranta teki jokaisella kaudellaan SaiPassa yli 30 tehopistettä. Kaudella 2009-2010 hän oli joukkueen kolmanneksi paras pistemies Tyler Redenbachin ja Shayne Toporowskin jälkeen tehopistein 15+16=31. Koskiranta voitti myös tulokkaiden maalipörssin 15 osumallaan.

Seuraavalla kaudella hänen edellään oli vain Redenbach, kun Koskiranta teki tehot 8+24=32. Kaudella 2011-2012 Koskiranta tehoili peräti 39 pistettä (17+22) ja oli jälleen sisäisen pistepörssin toinen Jesse Saarisen jälkeen. Kyseisellä kaudella Koskiranta pelasi myös ensimmäiset kuusi A-maaotteluaan.

– Kolme vuotta SaiPassa oli itselleni erittäin mieleenpainuvaa aikaa. Siitä on erittäin hyvät muistot. Lappeenranta on ollut tukikohta perheelleni. Tapasin vaimoni täällä ja myös parhaat kaverini asuvat nykyään Lappeenrannassa, Koskiranta kommentoi SaiPan verkkosivuilla.

– Lappeenrantaan paluu on ollut selviö siitä asti kun täältä lähdin. Sen takia tänne tultiin, että päällimmäinen unelma on ollut jo jonkin aikaa se, että SaiPassa menestyisi. Täällä on ollut hurmosta esimerkiksi Tirkkosen aikaan ja kaupunki on pitkään janonnut menestystä. Olisi kyllä kruununjalokivi itselle, että saisi täällä jotain voittaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan SaiPa saa kokeneen ja maailmaa nähneen pelaajan

– Jarno tietää päivittäisen vaatimustason siihen mitä menestyminen vaatii. Hän on varmasti myös hyvä esimerkki ja opastaja meidän nuorille pelaajille. Koskiranta on erittäin monipuolinen kahden suunnan pelaaja, joka on tottunut kantamaan isoa roolia myös sekä yli- että alivoimapelissä, Tuomenoksa kommentoi.

Lähde: SaiPan tiedote

Katso tästä kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2020-2021

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.