SaiPalle huippuvahvistus – Jarno Koskiranta palaa Liigaan

Jääkiekko | SaiPalle huippuvahvistus - Jarno Koskiranta palaa Liigaan - SaiPa on solminut keskushyökkääjä Jarno Koskirannan kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Lue tuoreen SaiPa-hyökkääjän kommentit.

SaiPa on solminut keskushyökkääjä Jarno Koskirannan kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Paimiosta kotoisin oleva 33-vuotias Koskiranta on Espoon Kiekkoseuran kasvatti ja pelasi pääosin juniorivuotensa Espoon Bluesissa.

Koskiranta on Kisapuiston yleisölle tuttu, sillä hän pelasi ensimmäiset Liiga-kautensa Lappeenrannassa vuosina 2009-2012. Koskirannan perhe on pitänyt Lappeenrantaa tukikohtana KHL-vuosien ajan. Perhe kasvoi viime viikonloppuna tuoreella poikalapsella!

Koskiranta teki jokaisella kaudellaan SaiPassa yli 30 tehopistettä. Kaudella 2009-2010 hän oli joukkueen kolmanneksi paras pistemies Tyler Redenbachin ja Shayne Toporowskin jälkeen tehopistein 15+16=31. Koskiranta voitti myös tulokkaiden maalipörssin 15 osumallaan.

Seuraavalla kaudella hänen edellään oli vain Redenbach, kun Koskiranta teki tehot 8+24=32. Kaudella 2011-2012 Koskiranta tehoili peräti 39 pistettä (17+22) ja oli jälleen sisäisen pistepörssin toinen Jesse Saarisen jälkeen. Kyseisellä kaudella Koskiranta pelasi myös ensimmäiset kuusi A-maaotteluaan.

– Kolme vuotta SaiPassa oli itselleni erittäin mieleenpainuvaa aikaa. Siitä on erittäin hyvät muistot. Lappeenranta on ollut tukikohta perheelleni. Tapasin vaimoni täällä ja myös parhaat kaverini asuvat nykyään Lappeenrannassa, Koskiranta kommentoi SaiPan verkkosivuilla.

– Lappeenrantaan paluu on ollut selviö siitä asti kun täältä lähdin. Sen takia tänne tultiin, että päällimmäinen unelma on ollut jo jonkin aikaa se, että SaiPassa menestyisi. Täällä on ollut hurmosta esimerkiksi Tirkkosen aikaan ja kaupunki on pitkään janonnut menestystä. Olisi kyllä kruununjalokivi itselle, että saisi täällä jotain voittaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan SaiPa saa kokeneen ja maailmaa nähneen pelaajan

– Jarno tietää päivittäisen vaatimustason siihen mitä menestyminen vaatii. Hän on varmasti myös hyvä esimerkki ja opastaja meidän nuorille pelaajille. Koskiranta on erittäin monipuolinen kahden suunnan pelaaja, joka on tottunut kantamaan isoa roolia myös sekä yli- että alivoimapelissä, Tuomenoksa kommentoi.

Lähde: SaiPan tiedote

Katso tästä kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2020-2021

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.