Notice: Undefined offset: 0 in /data01/virt62607/domeenid/www.retap.fi/urheilu247/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/snippets/class-primaryimage.php on line 38

Notice: Undefined offset: 0 in /data01/virt62607/domeenid/www.retap.fi/urheilu247/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/snippets/class-primaryimage.php on line 39

Notice: Undefined offset: 1 in /data01/virt62607/domeenid/www.retap.fi/urheilu247/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/snippets/class-primaryimage.php on line 40

Notice: Undefined offset: 2 in /data01/virt62607/domeenid/www.retap.fi/urheilu247/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/snippets/class-primaryimage.php on line 41

Sakari Pietilä suomalaisen yliopistojoukkueen päävalmentajaksi

Jääkiekko | Sakari Pietilä suomalaisen yliopistojoukkueen päävalmentajaksi - Jääkiekon SM-liigassa Ilveksen, HPK:n, Jokerien ja Bluesin päävalmentajana toiminut 65-vuotias Sakari Pietilä on Aalto-yliopiston jääkiekkojoukkue Hernesaaren Näätien uusi päävalmentaja.
Kuvassa Näätien puheenjohtaja Matti Karjalainen ja Sakari Pietilä sopimuksen solmimisen jälkeen. Sopimus allekirjoitettiin Näätien yhteistyökumppani Elmo Sport Bistron tiloissa Helsingin Postitalossa.

Jääkiekon SM-liigassa Ilveksen, HPK:n, Jokerien ja Bluesin päävalmentajana toiminut 65-vuotias Sakari Pietilä on Aalto-yliopiston jääkiekkojoukkue Hernesaaren Näätien uusi päävalmentaja.

Pietilä valmentaa Näätiä 17.-19. joulukuuta Tshekissä hyväntekeväisyysturnauksessa, jossa joukkue kohtaa kaksi paikallista yliopistojoukkuetta. Näädät saa vastaansa Engineers Praguen ja Black Dogs Budweisin. Ensimmäinen ottelu pelataan 17.12. Prahassa ja jälkimmäinen 18.12. Budweisessa – näytöstyyliin ulkoilmaotteluna!

– Tapahtuma on upea osoitus kansainvälisen opiskelijayhteistyön merkityksestä, mutta tärkeimpänä tehtävänä on tehdä paikalliset lapset iloisiksi. Järjestämme tapahtumaa varten lelukeräyksen kodittomille ja sairaille tshekkiläisille lapsille. Lelut toimitetaan perille matkamme yhteydessä, Hernesaaren Näätien puheenjohtaja Matti Karjalainen iloitsee.

Pietilä on nähty viimeksi valmennushommissa vuonna 2014, jolloin hän toimi Viron miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana. Pietilä on työskennellyt valmentajauransa aikana myös Suomen A-maajoukkueen valmennustiimissä, Ruotsin pääsarjassa ja NHL-seura Chicago Blackhawksin kykyjenetsijänä.

Lisätietoja Hernesaaren Näätien järjestämästä lelukeräyksestä ja ohjeet osallistumiseen löydät täältä (linkki Facebook-tapahtumaan).

Hernesaaren Näädät – mikä juttu?
– Aalto-yliopiston virallinen jääkiekkojoukkue.
– Pelaa Suomen jääkiekkoliiton alaista III-divisioonaa. Joukkue johtaa sarjaa kahdeksan pelatun ottelun jälkeen saldolla 8 voittoa, 100 tehtyä maalia ja 15 päästettyä.
– Näädät osallistui keväällä 2019 Pekingissä järjestettyyn yliopistoturnaukseen, jonka ottelut näytettiin CCTV:n kanavilla. Näätien viisi ottelua keräsivät noin 20 miljoonaa TV-katselijaa. Turnauksesta voi lukea lisää Näätien nettisivuilta.
– Joukkueeseen liittyi täksi kaudeksi mm. Joona Harjama, joka pelasi vielä viime kaudella ammattilaisena Mestiksessä.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.