Video: Katso Mo Salahin reaktiot ratkaisevan MM-karsinaottelun loppuhetkillä

Jalkapallo | Video: Katso Mo Salahin reaktiot ratkaisevan MM-karsinaottelun loppuhetkillä - Huomenna on enää 100 päivää Venäjällä pelattaviin jalkapallon MM-kisoihin, joten on hyvä katsoa taaksepäin yhtä karsintojen huippuhetkistä.  Egypti kohtasi Kongon ratkaisevassa karsintaottelussa ja vain voitto kelpasi Egyptille. Kongo kuitenkin tasoitti aivan viime hetkillä, mutta Egypti ei luovuttanut, vaan painoi päälle ja sai aivan ottelun lopussa rangaistuspotkun. Koko vaihtpenkki ryntäsi juhlimaan tätä, vaikka pallo ei vielä maalissa ollutkaan. Sen verran varmoja taisivat pelikaverit olla Salahin taidoista. Salah laittoi pallon varmasti maaliin ja vei maansa kesän MM-kisoihin.

Liverpoolissa pelaava egyptiläistaituri, Mohamed Salah on ollut tämän Valioliiga-kauden ehdottomia huippupelaajia. Hän on tehnyt tällä kaudella jo huikeat 23 maalia Valioliigassa ja on maalipörssin toisena, vain maalin pörssiä johtavaa Tottenhamin Harry Kanea jäljessä.

Huomenna on enää 100 päivää Venäjällä pelattaviin jalkapallon MM-kisoihin, joten on hyvä katsoa taaksepäin yhtä karsintojen huippuhetkistä.  Egypti kohtasi Kongon ratkaisevassa karsintaottelussa ja vain voitto kelpasi Egyptille. Kongo kuitenkin tasoitti aivan viime hetkillä, mutta Egypti ei luovuttanut, vaan painoi päälle ja sai aivan ottelun lopussa rangaistuspotkun. Koko vaihtpenkki ryntäsi juhlimaan tätä, vaikka pallo ei vielä maalissa ollutkaan. Sen verran varmoja taisivat pelikaverit olla Salahin taidoista. Salah laittoi pallon varmasti maaliin ja vei maansa kesän MM-kisoihin.

Yksi asia kuitenkin pisti silmään noina viime hetkinä ja se on Salahin reagointi ottelun kulkuun. Alla olevaan videoon on kerätty Salahista videomateriaalia, mikä alkaa kun Kongo tasoittaa ottelun. Videosta näkee, miten tämä kärkäs hyökkääjä elää ja hengittää jalkapalloa:

https://twitter.com/FootballVines/status/969917248122040320?s=19

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.