Sami Lepistö jatkaa Jokereissa

Jääkiekko | Sami Lepistö jatkaa Jokereissa - KHL-seura Helsingin Jokerit käytti puolustaja Sami Lepistön, 33, sopimuksessa olleen option. Tämä tarkoittaa sitä, että luottopuolustaja jatkaa kasvattajaseuransa takalinjoilla myös ensi kaudella.

KHL-seura Helsingin Jokerit käytti puolustaja Sami Lepistön, 33, sopimuksessa olleen option. Tämä tarkoittaa sitä, että luottopuolustaja jatkaa kasvattajaseuransa takalinjoilla myös ensi kaudella.

Lepistö oli viime kaudella Jokereiden tehokkain pakki. NHL:ssä lähes 200 matsia pelannut Lepistö iski päättyneellä kaudella 56 KHL-matsissa tehot 7+22=29. Jokereiden pudotuspelitaipaleella Leppä tarjoili 11 ottelun aikana 7 syöttöpistettä.

Lepistö edusti Suomea myös Pyeonchangin olympialaisissa. Jokereiden tavoin Lepistö oli myös maajoukkueessa tehokkain puolustaja. Viiden ottelun saldona oli 2+3=5 tehot.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.