Sami Rajaniemi jatkaa Jukurien maalilla: ”Noussut Liigan ykköstorjujien joukkoon”

Jääkiekko | Sami Rajaniemi jatkaa Jukurien maalilla:

Jukurit on solminut yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Sami Rajaniemen, 27, kanssa. Rajaniemi on pelannut Jukureissa koko mikkeliläisjoukkueen Liiga-taipaleen ajan eli kaudesta 2016–2017 asti.

Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kutsuu Rajaniemeä joukkueen yhdeksi kulmakiveksi, joka elää urheilijan elämää esimerkillisesti niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

– Hän on noussut omien henkilökohtaisten tavoitteidensa mukaisesti pitkäjänteisellä työllä Liigan ykköstorjujien joukkoon. Hyvän ja huonon päivän ero on pieni illasta toiseen, Holtari sanoo Jukurien verkkosivuilla.

Holtari näkee Jukurien sekä maalivahtivalmentaja Mika Tarvaisen ja Rajaniemen kulkeneen yhteneväistä polkua tiiviisti neljän Liiga-kauden aikana. Tinkimätön työ arjessa ja jatkuva halu kehittyä ovat alkaneet kantaa hedelmää.

– He ovat yhdessä löytäneet tavan kehittää pelaajaa vielä 25 ikävuoden jälkeenkin. Esimerkiksi terän käytössä ja liikkumisessa on pyritty parantamaan joka kausi tehokkuutta ja eleettömyyttä, Holtari kertoo.

Rajaniemi on pelannut tähän mennessä Liigassa yhteensä 251 ottelua, joista 18 Liigan pudotuspeleissä. Ylivieskan Jääkarhujen kasvatti on Jukurien lisäksi edustanut Liigassa JYPiä, Pelicansia ja Kärppiä. Hän on voittanut urallaan European Trophyn kaudella 2013–2014 JYPissä sekä Liiga-pronssia kaudella 2014–2015 JYPissä ja 2015–2016 Kärpissä.

Holtarin mukaan Rajaniemen pitkä, yhdeksän kauden kokemus miesten peleistä näkyy pelaajan kehityskaaressa.

– Maalivahtien pelissä on kyse paljon henkisestä kantista ja toipumiskyvystä, jotka ovat Rajaniemen kohdalla saaneet kypsyä ja kehittyä pitkän ajan kuluessa.

– Hän ei sovi kliseiseen kuvaan yksilöurheilijamaisesta maalivahdista, vaan hän on erittäin joukkueorientoitunut pelaaja, jolla on hyvin itsearviointikyky ja positiivinen tsemppi elämässä, Holtari kuvaa.

Rajaniemi itse sanoo Mikkelistä tulleen kodin ja Jukureista perhe neljän kauden aikana, joten jatkosopimukseen oli helppo laittaa nimi alle.

– Täällä on ollut erinomaiset olosuhteet kehittyä jääkiekkoilijana. Uskon, että kehitys jatkuu edelleen, sillä itselläni on kova motivaatio tehdä juuri täällä töitä.

Lähde: Jukurien tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.