Sauli Väisänen lainalle Serie B:hen

Viime kaudella seitsemässä Serie A -pelissä pelannut Sauli Väisänen pelaa tällä kaudella lainalla Serie B:ssä.

SPAL:ssa Serie A:ta viime kauden pelannut Väisänen kärsi reisivammoista viime kaudella eikä pystynyt vakuuttamaan valmentajiaan, että hänestä olisi joukkueen vahvistukseksi. Nyt Väisänen hakee pelituntumaa Crotonesta. Crotone pelasi viime kaudella Serie A:ta, mutta jäi pudotusviivan alapuolelle, vain kolmen pisteen päähän SPAL:st.a

Tänään alkavassa Serie A -kaudessa on vain yksi mestariehdokas ja se on Juventus. Vanha Rouva vahvistui Cristiano Ronaldolla, joten maaleja joukkue tulee tekemään varmasti enemmän kuin viime kaudella. Juventusta haastanut Napoli on heikentynyt selkeästi, joten heistä tuskin on vastusta tänä vuonna mestaruustaistossa.

Juventuksen kerroin mestaruudelle Coolbetillä on 1.40. Seuraavaksi pienin kerroin on Interillä, 8.50Tämä kertoo jotain Juventuksen ylivoimasta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.