SE ON SIINÄ! SUOMI ON NUORTEN MAAILMANMESTARI!

Jääkiekko | SE ON SIINÄ! SUOMI ON NUORTEN MAAILMANMESTARI! - Suomi on voittanut jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Nuoret Leijonat kaatoi Vancouverissa pelatussa finaaliottelussa USA:n jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin

USA-Suomi 2-3 (0-0, 0-1, 2-2)
31.31 0-1 Ylönen (Laaksonen, Puustinen)
46.00 0-2 Latvala (Heponiemi, Kupari)
47.01 1-2 Chmelevski (J. Hughes, Cates)
48.47 2-2 Norris (Chmelevski, Cates)
58.34 2-3 Kakko (Lundell, Jokiharju)

Suomi on voittanut jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Nuoret Leijonat kaatoi Vancouverissa pelatussa finaaliottelussa USA:n jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin

Jesse Ylönen tykitti Suomen johtoon toisessa erässä ylivoimalla ja kolmannessa erässä Otto Latvala laukoi Suomen kahden maalin karkumatkalle.

USA nousi kuitenkin välittömästi peliin mukaan, kun Alexander Chmelevski ampui kiekon pienestä kulmasta ohi maalivahti Ukko-Pekka Luukkosen. Paria minuuttia myöhemmin Suomen huolimattomuus omassa päässä kostautui, kun painottomalle puolelle täysin vapaaksi unohdettu Josh Norris laukoi suoraan syötöstä lukemiksi 2-2.

Nuorten Leijonien sankariksi nousi 17-vuotias Kaapo Kakko, joka iski maailmanmestaruuden ratkaisseen osuman vain minuutti ja 26 sekuntia ennen kolmannen erän päättymistä.

Nuorten MM-kulta on Suomelle historian viides. Aiemmat tulivat vuonna 1987, 1998, 2014 ja 2016.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.