Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen liittyvät MM-ryhmään!

Jääkiekko | Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen liittyvät MM-ryhmään! - Carolina Hurricanesissa upean kauden pelanneet suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen liittyvät ensi viikolla mukaan Leijonien MM-leiritykseen. Suomen jääkiekkomaajoukkue tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Carolina Hurricanesissa upean kauden pelanneet suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen liittyvät ensi viikolla mukaan Leijonien MM-leiritykseen. Suomen jääkiekkomaajoukkue tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Aho ja Teräväinen olivat tällä kaudella Carolinan tehokkain kaksikko. Aho teki runkosarjassa 29+36=65 tehopistettä ja Teräväinen nakutti tehot 23+41=64.

Teräväinen liittyy Leijonien kokoonpanoon tiistaina, Aho perjantaina. Leijonilla on MM-leirityksen viimeisellä viikolla edessään Ruotsin EHT-turnaus, jonka joukkue aloittaa kotimaan jäältä. Suomi kohtaa torstai-iltana Hartwall Arenassa Venäjän, ottelu alkaa klo 18.30. Loput turnauksen otteluista pelataan Ruotsissa.

– Kausi päättyi Carolinassa runkosarjaan, joten oli lopulta helppo päätös lähteä MM-kisoihin. Sai tuossa vielä vetää vähän happea Suomessa, niin nyt on energiat taas kunnossa. Leijonissa on mahdollisuus päättää kausi positiivisesti, innolla lähden mukaan, Teuvo Teräväinen kommentoi liittymistään Leijonien matkaan.

– Kyllä sitä haluaa jatkaa kautta ja pelata niin pitkään kuin mahdollista. Meidän (Carolinan) kausi jäi vajaaksi ja Leijonapaidan pukeminen on aina kunnia-asia. Hienoa jatkaa pelejä, Sebastian Aho puolestaan iloitsee tulevaa maajoukkuerupeamaa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.