Sedinin veljeksien NHL-uralle huikea päätös – voittomaali jatkoajalla viimeisessä kotiottelussa

Jääkiekko | Sedinin veljeksien NHL-uralle huikea päätös - voittomaali jatkoajalla viimeisessä kotiottelussa - NHL-seura Vancouver Canucksia vuodesta 2000 lähtien edustaneiden ruotsalaisveljesten Henrik ja Daniel Sedinin NHL-uran viimeinen kotiottelu ei olisi juurikaan voinut olla upeampi. NHL-seura Vancouver Canucksia vuodesta 2000 lähtien edustaneiden ruotsalaisveljesten Henrik ja Daniel Sedinin NHL-uran viimeinen kotiottelu ei olisi juurikaan voinut olla upeampi. 

Sedinit pelasivat viime yönä tunteikkaan viimeisen kotiottelunsa, kun Vancouver kohtasi kotikaukakalossaan Arizona Coyotesin. Vancouver voitti jatkoajalle venyneen kamppailun lukemin 4-3.

Voittomaali oli kuin suoraan elokuvasta, sillä Daniel Sedin iski ottelun ratkaisumaalin ajassa 62:33 veljensä Henrikin syötöstä. Upean ilta kruunautui, kun Vancouver-legendat jakoivat ottelun jälkeen jaetun ykköstähden palkinnon.

Pudotuspelimahdollisuutensa jo menettänyt Vancouver kohtaa päätöskierroksella vieraskaukalossa Edmonton Oilersin.

Sekä Henrik että Daniel Sedin olivat mukana voittamassa Ruotsille olympiakultaa vuonna 2006 ja maailmanmestaruutta keväällä 2013. Kumpikaan ei kuitenkaan onnistunut voittamaan Stanley Cupia urallaan.

Sedinin veljeksillä on molemmilla olympiakultaa (2006) ja maailmanmestaruus (2013), mutta himoittu Stanley Cup heiltä jäi puuttumaan, sillä Vancouver ei selviä pudotuspeleihin. Lähellä se oli, sillä keväällä 2011 NHL:n runkosarjan voittanut Vancouver hävisi Stanley Cupin seitsemännessä finaalissa Bostonille voitoin 4-3.

– Canucks-perheeseen kuuluminen 18 kauden ajan on ollut elämämme parasta aikaa. Mutta nyt on aika keskittyä perheisiimme ja elämään jääkiekon jälkeen. Nyt on meidän aikamme auttaa läksyissä jokainen ilta. Nyt on aika osallistua jokaisiin mahdollisiin syntymäpäiviin ja seisoa kylmän kaukalon vieressä, jalkapallopeleissä ja ratsastustunneilla. Nyt on meidän aikamme osallistua jokaiselle päivälliselle, Sedinit kirjoittivat uran päätöksestä kertoneessa tiedotteessaan.

Katso kylmät väreet nostattava jatkoajan voittomaali videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.