Serie A vahvisti: kausi pelataan loppuun

Jalkapallo | Serie A vahvisti: kausi pelataan loppuun - Jalkapallon Italian pääsarja Serie A on sitoutunut pelaamaan kautensa loppuun. Serie A:n hallitus tiedotti maanantaina järjestämänsä kokouksen jälkeen, että kausi pelataan loppuun, jos Italian hallitus antaa siihen luvan. Kausi pelattaisiin loppuun ilman yleisöä.

Jalkapallon Italian pääsarja Serie A on sitoutunut pelaamaan kautensa loppuun. Serie A:n hallitus tiedotti maanantaina järjestämänsä kokouksen jälkeen, että kausi pelataan loppuun, jos Italian hallitus antaa siihen luvan. Kausi pelattaisiin loppuun ilman yleisöä.

Serie A kertoi että kun pelaamista jatketaan, se tehdään lääketieteellisten ohjeistusten puitteissa.

Kaikki Italian jalkapallosarjat laitettiin tauolle 9. maaliskuuta koronaviruksen takia. Viimeisimmän tiedon mukaan Italian tiukat rajoitustoimet ovat voimassa ainakin toukokuun 3. päivään asti.

Italian jalkapalloliitto tapaa myöhemmin tällä viikolla Italian urheiluministeri Vincenzo Spadaforan.

– Arvioin tätä hyvin huolellisesti. Emme saa antaa mielikuvaa että harjoittelun jatkaminen merkitsee sarjan jatkumista, urheiluministeri Spadafora sanoi.

Kauden jatkaminen on herättänyt Italiassa jo aiemmin runsaasti vastustusta. Italiassa on kuollut yli 25 000 ihmistä koronavirukseen.

Serie A:n joukkueista Brescia, Genoa, Cagliari, Torino, Sampdoria, Udinese ja SPAL ovat vaatineet kauden julistamista päättyneeksi. Näiden seurojen mielestä koronaviruksen aiheuttamat riskit tekevät pelien jatkamisen lähikuukausina mahdottomaksi. Suurin osa Italian liigaseuroista haluaisi pelata kauden loppuun.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä