Sidney Crosby saavutti 400 maalin rajapyykin NHL:ssä

Vain yksi NHL:n aktiivipelaajista on Crosbyn edellä maalitilastossa

Pittsburgh Penguinsin tähtipelaaja Sidney Crosby teki kaksi maalia, kun Pittsburgh voitti vieraskaukalossa St. Louis Bluesin maalein 4-1. Ensimmäinen Crosbyn osumista oli 30-vuotiaalle mailavirtuoosille uran 400. NHL-maali. Crosby teki päätöserässä toisen osumansa tyhjään maaliin, joten hän on nyt tehnyt NHL:ssä 401 maalia.

Crosby on tehnyt tällä kaudella 57 ottelussa tehot 19+43=62. 30-vuotiaasta kanadalaishyökkääjästä tuli NHL-historian 95:s ja kuudes aktiivipelaaja, joka on ylittänyt 400 maalin rajapyykin.

NHL:n aktiivipelaajista ykkösenä on Washington Capitalsin venäläismaalitykki Aleksander Ovetshkin, joka on tehnyt NHL-uransa aikana 590 maalia.

Kaikkien aikojen maalintekijätilaston kärkipaikkaa pitää hallussaan Wayne Gretzky, jonka tekemää ennätystä tuskin kukaan tulee koskaan rikkomaan. ”The Great One” iski uransa aikana käsittämättömät 894 maalia NHL:ssä.

Tuoreimmat

Tästä pääset katsomaan Diego Maradonan uran hienoimpia hetkiä

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista, Diego Maradona, kuoli keskiviikkona sydänkohtaukseen 60-vuotiaana.

SJK ja Nikko Boxall jatkosopimukseen

SJK ja uusiseelantilainen puolustaja Nikko Boxall, 28, ovat sopineet jatkosta kaudelle 2021. Lue lisää.

Kristian Pulli valittiin Vuoden yleisurheilijaksi – katso lista palkituista

Pituushypyn Suomen ennätyksen ponkaissut Kristian Pulli on valittu Vuoden yleisurheilijaksi. Katso linkistä kaikki yleisurheilukauden parhaat urheilijat lajeittain.

Video: Diego Maradonan legendaarinen lämmittely ennen Uefa Cupin välierää

"Hän on siellä Pumat jalassa, nauhat auki, sukat alhaalla ja verkkarit päällä."

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.