SJK ja Nikko Boxall jatkosopimukseen

Veikkausliiga | SJK ja Nikko Boxall jatkosopimukseen - SJK ja uusiseelantilainen puolustaja Nikko Boxall, 28, ovat sopineet jatkosta kaudelle 2021. Lue lisää.
Kuva: SJK / www.sjk.fi

SJK ja puolustaja Nikko Boxall ovat sopineet jatkosta kaudelle 2021.

28-vuotias uusiseelantilainen Boxall pelasi kaudella 2020 SJK:n paidassa 17 ottelua, liityttyään mukaan kauden jo alettua heinäkuun lopulla. Boxall pelasi vielä keväällä ja alkukesästä Tanskan toisella sarjatasolla pelaavan Viborg FF:n riveissä.

Boxall on pelannut Suomessa ennen SJK:ta KuPS:n riveissä kaudella 2017 ja sitä ennen kaksi kautta VPS-paidassa. Kaikkiaan Uuden-Seelannin maajoukkueessakin esiintynyt Boxall on pelannut Veikkausliigassa 84 ottelua. Suomen ja Tanskan lisäksi, Boxall on pelannut urallaan myös USA:ssa ja Saksassa.

– Kun viime heinäkuussa tein sopimuksen SJK:n kanssa, puhuin silloin, kuinka tämä on huippuseura ja haluan auttaa sitä palaamaan huipulle. Nyt muutamaa kuukautta tuon jälkeen, uskon siihen vielä enemmän; tämä seura todellakin ansaitsee paljon enemmän, Boxall kertoo SJK:n verkkosivuilla.

– Pidän kunnia-asiana tehdä sen eteen kovasti töitä ja osoittautua sanani mittaiseksi mieheksi. Siksi olenkin erittäin innoissani jatkamassa täällä, ja tulen tekemään kaikkeni sen eteen, että pidän myös sanani, Boxall vakuuttaa.

– Ja vaikka onkin hyvä asia, että me saamme todennäköisesti kasaan hyvin pitkälle saman joukkueen jolla päätimme viime vuoden, niin tosiasia on, että viime vuonna saimme yhdessä aikaan vain sijoituksen keskikastista. Oman kokemukseni mukaan, voittavan joukkueen sekä kulttuurin luomiseksi, kaiken tekemisen pitää olla johdonmukaista ja loogista. Emme voi luottaa onneen, emmekä voi käyttää mitään tekosyitä, varsinkaan asioista joihin emme voi itse vaikuttaa.

– Siksi odotukseni itsestäni lähtien on, että keskitymme päivittäiseen laadukkaaseen tekemiseen. Teemme joka päivä oikeita asioita, joilla kehitymme, ja siten annamme itsellemme parhaan mahdollisuuden olla menestyksekkäitä. Ja minä odotan sekä vaadin sitä itseltäni, muilta pelaajilta ja valmentajiltamme. Jos pystymme siihen yhdessä heti alusta lähtien, niin tulokset seuraavat perässä, päättää Boxall.

Lähde:SJK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.