SJK jäi Suomen Cupissa alkulohkoon – päävalmentaja myöntää: ”Emme ole aikataulussa”

Jalkapallo | SJK jäi Suomen Cupissa alkulohkoon - päävalmentaja myöntää:

Seinäjoen Jalkapallokerho jäi Suomen Cupissa alkulohkoon. Suomen Cupin karsinta päättyi SJK:n osalta 3–0 vierastappioon Ilvekselle. Talven aikana joukkuettaan vahvistanut SJK saalisti viidestä cup-ottelustaan vain yhden pisteen.

Viime kaudella Veikkausliigassa yhdeksänneksi jäänyt SJK palkkasi uudeksi päävalmentajakseen Jani Honkavaaran, joka johdatti viime kaudella Kuopion Palloseuran Suomen mestaruuteen.

Vaikka cupin tulokset ovatkin olleet suoraan sanottuja surkeita, on SJK kärsinyt talvikauden aikana lukuisista loukkaantumisista. SJK pääsi pelaamaan Ilvestä vastaan käytännössä ensimmäistä kertaa ”ykkösmiehistöllään”.

”Me emme ole aikataulussa. Me olimme cupin alkuun asti, mutta sitten tuli loukkaantumisia, mikä vaikeutti asiaa. Olemme joutuneet rakentamaan joukkuetta keskellä cupia, ja se ei ole koskaan ideaalitilanne”, Honkavaara kertoi Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa.

SJK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa 7. maaliskuuta, kun KPV vierailee Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Honkavaaran mukaan sairastuvalta on tulossa lähiaikoina pelaajia takaisin valmennuksen käytettäväksi.

”KPV on hyvä mittari meille. Liigatason jengi. Nyt meidän pitää vain saada jätkiä takaisin kuntoon sekä ehjää viikkoa alle. Saamme kohta Joonas Sundmanin ja Robin Sidin takaisin, niin alkaa näyttämään vähän erilaiselta, kun saamme lisää miehiä riviin”, Honkavaara sanoi SJK:n verkkosivuilla.

SJK on vahvistanut joukkuettaan täksi kaudeksi merkittävästi. Uusia tulijoita ovat mm. Tero Mäntylä, Robin Sid, Tuco, Walter Viitala, Niko Markkula, Serge Atakayi ja Keaton Isaksson.

Ilves – SJK 3-0 (1-0)
1-0 27 min Tiemoko Fofana
2-0 56 min Emile Paul Tendeng
3-0 73 min Tatu Miettunen

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä