SJK jäi Suomen Cupissa alkulohkoon – päävalmentaja myöntää: ”Emme ole aikataulussa”

Jalkapallo | SJK jäi Suomen Cupissa alkulohkoon - päävalmentaja myöntää:

Seinäjoen Jalkapallokerho jäi Suomen Cupissa alkulohkoon. Suomen Cupin karsinta päättyi SJK:n osalta 3–0 vierastappioon Ilvekselle. Talven aikana joukkuettaan vahvistanut SJK saalisti viidestä cup-ottelustaan vain yhden pisteen.

Viime kaudella Veikkausliigassa yhdeksänneksi jäänyt SJK palkkasi uudeksi päävalmentajakseen Jani Honkavaaran, joka johdatti viime kaudella Kuopion Palloseuran Suomen mestaruuteen.

Vaikka cupin tulokset ovatkin olleet suoraan sanottuja surkeita, on SJK kärsinyt talvikauden aikana lukuisista loukkaantumisista. SJK pääsi pelaamaan Ilvestä vastaan käytännössä ensimmäistä kertaa ”ykkösmiehistöllään”.

”Me emme ole aikataulussa. Me olimme cupin alkuun asti, mutta sitten tuli loukkaantumisia, mikä vaikeutti asiaa. Olemme joutuneet rakentamaan joukkuetta keskellä cupia, ja se ei ole koskaan ideaalitilanne”, Honkavaara kertoi Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa.

SJK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa 7. maaliskuuta, kun KPV vierailee Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Honkavaaran mukaan sairastuvalta on tulossa lähiaikoina pelaajia takaisin valmennuksen käytettäväksi.

”KPV on hyvä mittari meille. Liigatason jengi. Nyt meidän pitää vain saada jätkiä takaisin kuntoon sekä ehjää viikkoa alle. Saamme kohta Joonas Sundmanin ja Robin Sidin takaisin, niin alkaa näyttämään vähän erilaiselta, kun saamme lisää miehiä riviin”, Honkavaara sanoi SJK:n verkkosivuilla.

SJK on vahvistanut joukkuettaan täksi kaudeksi merkittävästi. Uusia tulijoita ovat mm. Tero Mäntylä, Robin Sid, Tuco, Walter Viitala, Niko Markkula, Serge Atakayi ja Keaton Isaksson.

Ilves – SJK 3-0 (1-0)
1-0 27 min Tiemoko Fofana
2-0 56 min Emile Paul Tendeng
3-0 73 min Tatu Miettunen

Tuoreimmat

Lue myös nämä