SJK sopimukseen kolmen ulkomaalaispelaajan kanssa

Veikkausliiga | SJK sopimukseen kolmen ulkomaalaispelaajan kanssa - SJK on solminut kolme uutta pelaajasopimusta, kun Trinidad ja Tobagon maajoukkuemies Shahdon Winchester, kenialainen Peter Opiyo ja ukrainalainen Denys Oliynyk liittyvät mukaan joukkueeseen.

SJK on solminut kolme uutta pelaajasopimusta, kun Trinidad ja Tobagon maajoukkuemies Shahdon Winchester, kenialainen Peter Opiyo ja ukrainalainen Denys Oliynyk liittyvät mukaan joukkueeseen.

Winchester ja Opiyo ovat pelanneet Veikkausliigaa aiemmin FF Jaron paidassa. Oliynyk on pelannut Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa. Sopimukset ovat tämän kauden loppuun ja ne sisältävät option ensi kaudesta.

26-vuotias Shahdon Winchester on laitahyökkääjä tai keskushyökkääjä, joka pelasi Jarossa kausilla 2013 ja 2014 yhteensä 55 liigaottelua, joissa syntyi 17 maalia ja 4 maalisyöttöä. Winchester pelaa Trinidad ja Tobagon maajoukkueessa, jossa edellinen maali syntyi MM-karsinnoissa Meksikoa vastaan viime lokakuussa. Hän siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla, sopimuksen meksikolaisen Murcielagosin kanssa päätyttyä kesäkuussa.

25-vuotias Peter Opiyo voi pelata keskikentän keskustassa useampaa roolia. Hän pelasi Jarossa kausilla 2014 ja 2015 yhteensä 51 ottelua. Sopimus Jaron kanssa päättyi joukkueen putoamiseen. Hän on pelannut Kenian maajoukkueessa yhdeksän ottelua, joista kuusi on MM-karsinnoissa. Maajoukkueessa on syntynyt myös yksi maali. Näistä kuusi on MM-karsintaa. Viimeisin maaottelu on vuodelta 2014. Jaron jälkeen hän on pelannut Qatarissa, ja siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla.

31-vuotias Denys Oliynyk on vasemman laidan hyökkäävä pelaaja. Hän on pelannut Ukrainan pääsarjan lisäksi Hollannin pääsarjassa Vitesse Armheimissa kahden kauden ajan ja kaudella 2016-2017 Saksan pääsarjassa Darmstadt 98:n riveissä. Hän on lisäksi pelannut Ukrainan maajoukkueessa 12 ottelua. Seinäjoelle hän siirtyy vapaalla siirrolla.

Lue lisää pelaajista ja SJK-päävalmentaja Alexei Eremenkon kommentit SJK:n verkkosivuilta.

Yhdeksäntenä sarjataulukossa oleva SJK kohtaa sunnuntaina vieraskentällä toiseksi viimeisenä olevan IFK Mariehamnin. Vastakkain on kaksi alavireistä joukkuetta, sillä SJK on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja IFK Mariehamnin tappioputki on kolmen ottelun mittainen. Coolbet nostaa 2,45 kertoimella IFK Mariehamnin kotijoukkueena suosikiksi. SJK:n voitolle tarjotaan kerrointa 3,00, joka on ainakin meidän mielestä selkeä ylikerroin. Panostamme SJK:n vierasvoitolle pienen summan kahisevaa

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.