SM-liigan pudotuspelijoukkueet selvillä

Jääkiekko | SM-liigan pudotuspelijoukkueet selvillä - Liigan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan ensi viikolla, mutta pudotuspelijoukkueet selvisivät jo lauantaina. Runkosarjan viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina 14.3. ja pudotuspelien ensimmäinen kierros starttaa tiistaina 17.3.

Liigan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan ensi viikolla, mutta pudotuspelijoukkueet selvisivät jo lauantaina. Runkosarjan viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina 14.3. ja pudotuspelien ensimmäinen kierros starttaa tiistaina 17.3.

Viimeiset kaksi pudotuspelijoukkuetta varmistuivat lauantaina, kun Ässät ja KalPa voittivat omat ottelunsa, ja TPS jäi ilman kolmen pisteen pottia Jyväskylässä. KalPa ja Ässät nousivat 75 pisteeseen, joten TPS ei pysty enää kuromaan kolmen jäljellä olevan ottelun aikana 11 pisteen eroa umpeen.

Suomen mestaruudesta kamppailevat tällä kaudella Kärpät, Tappara, Lukko, Ilves, KooKoo, HIFK, HPK, JYP, Ässät ja KalPa. Kärpät on jo varmistanut runkosarjan voiton, mutta sijat 2-8 ovat vielä ratkaisematta.

Runkosarjan viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina 14.3. Pudotuspelien ensimmäinen kierros starttaa tiistaina 17.3.

Playoffsien 1. kierroksella runkosarjan seitsemänneksi sijoittunut joukkue kohtaa sijalle 10 sijoittuneen joukkueen. Toisessa otteluparissa kohtaavat sijoille 8 ja 9 sijoittuneet joukkueet. Ottelusarjat pelataan paras kolmesta -järjestelmällä eli kaksi voittoa ottanut joukkue selviytyy neljännesfinaaleihin.

Jääkiekko | SM-liigan pudotuspelijoukkueet selvillä - Liigan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan ensi viikolla, mutta pudotuspelijoukkueet selvisivät jo lauantaina. Runkosarjan viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina 14.3. ja pudotuspelien ensimmäinen kierros starttaa tiistaina 17.3.
Runkosarjassa pelataan 60 ottelua.

Runkosarjan viimeiset ottelut

Tiistai 10.3.
HPK – KalPa
Ilves – Ässät
JYP – Tappara
KooKoo – HIFK
Kärpät – Lukko
SaiPa – Jukurit
TPS – Sport

Torstai 12.3.
HIFK – JYP
Jukurit – HPK
KalPa – Lukko
Pelicans – SaiPa
Sport – Kärpät
Tappara – KooKoo
Ässät – TPS

Lauantai 14.3.
HPK – Ilves
JYP – Sport
KooKoo – KalPa
Kärpät – Ässät
Lukko – HIFK
SaiPa – Pelicans
TPS – Jukurit

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä