Sporting Lisbonin johto eroaa – Syynä avainpelaajien lähtö joukkueesta

Sporting Lisbonin presidentti Bruno de Carvalho sanoo lopettavansa tehtävässään mikäli seuran avainpelaajat peruuttaisivat  irtisanomisensa.

Sporting Lisbonin useat pelaajat ovat sanoneet, että purkavat sopimuksensa joukkueen kanssa. Syynä lähtöön on toukokussa tapahtunut välikohtaus, jossa joukkueen harjoituskeskukseen hyökättiin ja useat pelaajat loukkaantuivat hyökkäyksessä. Mukana tässä välikohtauksessa oli noin 50 jalkapallohuligaania. Syy hyökkäykselle oli Sportingin tippuminen Mestarien Liigasta.

Pelaajat jotka vaihtavat maisemaa ovat Sporting Lisbonin avainpelaajia ja mukana näissä ovat mm. Rui Patricio, William Carvalho sekä joukkueen maalitykki Bas Dost.

Katso hyökkäyksestä lisää tietoa tästä videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=nRf6lZQWhkw

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.