Suomalainen maalivahtilupaus näytillä Serie A:n Genoassa

Jalkapallo | Suomalainen maalivahtilupaus näytillä Serie A:n Genoassa - FC Espoon maalivahtilupaus Matias Niemelä on tällä hetkellä näytillä Italian Serie A-seura Genoassa. Genovalaisseura kutsui Niemelän harjoittelemaan hiihtolomaviikolla Italiassa järjestetyn testileirin päätteeksi.

FC Espoon maalivahtilupaus Matias Niemelä on tällä hetkellä näytillä Italian Serie A-seura Genoassa. Genovalaisseura kutsui Niemelän harjoittelemaan hiihtolomaviikolla Italiassa järjestetyn testileirin päätteeksi.

Niemelä on myös valittu Suomen U-16 maajoukkueeseen, joka osallistuu huhtikuun lopussa Eerikkilässä pelattavaan UEFA Development -turnaukseen.  Suomi pelaa turnauksessa Ukrainaa, Kyprosta ja Unkaria vastaan.

Nuorukainen on pelannut talven ja kevään aikana A- ja B-poikien SM-karsintapelejä. Veskarilupaus sai pukea myös FC Espoon edustusjoukkueen paidan, kun hän debytoi edarin maalilla harjoitusottelussa Tampere Unitedia vastaan.

Niemelä teki tammikuussa 15-vuotiaana sopimuksen FC Espoon edustusjoukkueen kanssa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.