Suomalaisjätti kolkuttelee NFL:n ovia – Roostersista NCAA:han

Vaahteraliigassa pelaavan Roostersin 20-vuotiaalle jättiläiselle on tarjottu NCAA:n korkeimmalta sarjatasolta pelipaikkaa ja saumaa olla ensimmäinen suomalainen NFL-pelaaja.

Muut lajit | Suomalaisjätti kolkuttelee NFL:n ovia - Roostersista NCAA:han - Vaahteraliigassa pelaavan Roostersin 20-vuotiaalle jättiläiselle on tarjottu NCAA:n korkeimmalta sarjatasolta pelipaikkaa ja saumaa olla ensimmäinen suomalainen NFL-pelaaja.

Sopimukset eurooppalaisille sarjan suurimpiin koulujoukkueisiin ovat todella harvinaisia. 204 senttiä pitkä ja 145 kiloa painava Marting Veinberg on toinen suomalainen pelaaja, jolle tätä mahdollisuutta on tarjottu. Ensimmäinen suomalainen oli Seppo Evwaraye vuosina 2003-2005. Yhteensä korkeimmalla sarjatasolla on nähty viisi suomalaista.

Veinbergille sopimusta tarjonnut joukkue on yksi yliopistosarjan parhaimpia joukkueita. Viime kaudella Floriga Gatorsista NFL:n kentille ponnistaneita pelaajia nähtiin yhteensä 40.

Samassa sarjassa pelaava Towsonin yliopisto on myös tarjonnut Veinbergille sopimusta, mutta Gatorsin tarjous varmasti kiinnostaa suomalaista enemmän.

Veinbergin otteet on huomioitu mm. amerikkalaisen jalkapallon pelaajien rekrytointi-yrityksen twitter-tilillä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.