Suomalaisjätti kolkuttelee NFL:n ovia – Roostersista NCAA:han

Vaahteraliigassa pelaavan Roostersin 20-vuotiaalle jättiläiselle on tarjottu NCAA:n korkeimmalta sarjatasolta pelipaikkaa ja saumaa olla ensimmäinen suomalainen NFL-pelaaja.

Muut lajit | Suomalaisjätti kolkuttelee NFL:n ovia - Roostersista NCAA:han - Vaahteraliigassa pelaavan Roostersin 20-vuotiaalle jättiläiselle on tarjottu NCAA:n korkeimmalta sarjatasolta pelipaikkaa ja saumaa olla ensimmäinen suomalainen NFL-pelaaja.

Sopimukset eurooppalaisille sarjan suurimpiin koulujoukkueisiin ovat todella harvinaisia. 204 senttiä pitkä ja 145 kiloa painava Marting Veinberg on toinen suomalainen pelaaja, jolle tätä mahdollisuutta on tarjottu. Ensimmäinen suomalainen oli Seppo Evwaraye vuosina 2003-2005. Yhteensä korkeimmalla sarjatasolla on nähty viisi suomalaista.

Veinbergille sopimusta tarjonnut joukkue on yksi yliopistosarjan parhaimpia joukkueita. Viime kaudella Floriga Gatorsista NFL:n kentille ponnistaneita pelaajia nähtiin yhteensä 40.

Samassa sarjassa pelaava Towsonin yliopisto on myös tarjonnut Veinbergille sopimusta, mutta Gatorsin tarjous varmasti kiinnostaa suomalaista enemmän.

Veinbergin otteet on huomioitu mm. amerikkalaisen jalkapallon pelaajien rekrytointi-yrityksen twitter-tilillä.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.