Suomalaispelaaja sai potkut KHL-seurastaan

Suomalaishyökkääjä Patrik Virta ja KHL-seura Slovan Bratislava ovat purkaneet yhteisymmärryksessä tätä kautta koskeneen sopimuksensa.

Jääkiekko | Suomalaispelaaja sai potkut KHL-seurastaan - Suomalaishyökkääjä Patrik Virta ja KHL-seura Slovan Bratislava ovat purkaneet yhteisymmärryksessä tätä kautta koskeneen sopimuksensa.

22-vuotias Virta siirtyi KHL:ään TPS:stä, missä hän teki viime kaudella tehot 14+26=40.  Tällä kaudella Virta ei ole onnistunut niin hyvin, sillä 21 pelaamassaan ottelussa hän on merkkauttanut tehot 2+7=9. Vielä ei ole tietoa, missä joukkueessa Virta jatkaa kauttaan. Slovan Bratislava on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmanneksi viimeinen joukkue.

Seura tiedotti Virran ja Bratislavan sopimuksen purkamisesta tänään.

 

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.