Suomalaistuomari kovan paikan edessä Kreikassa

Suomalaistuomari Mattias Gestranius on todella kovan paikan edessä Kreikassa ensi sunnuntaina, kun hän tuomitsee Kreikan liigan tulisen ottelun, missä kohtaa PAOK Thessaloniki ja AEK Ateena.

Saman kaksikon kohdatessa viime keväänä nähtiin ottelussa todella erikoinen selkkaus, kun PAOKin puheenjohtaja Ivan Savvidis tuli kentälle käsiase vyöllään. Hänen joukkueensa tekemä maali ottelun loppuhetkillä hyläyttiin ja tämä sekoitti Savvidiksen täysin. Hän marssi kentälle uhkailemaan tuomaria, jonka johdosta ottelu keskeytettiin.

Tämä selkkaus johti siihen, että Kreikassa korkeamman profiilin otteluihin hankitaan nykyään tuomari ulkomailta. Gestraniuksen linjatuomarit ovat myös suomalaisia; Mikko Alakare ja Riku Vihreävuori.

Katso tilanne tästä videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=V_7kL7K6nCM

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.