Suomalaistuomari kovan paikan edessä Kreikassa

Suomalaistuomari Mattias Gestranius on todella kovan paikan edessä Kreikassa ensi sunnuntaina, kun hän tuomitsee Kreikan liigan tulisen ottelun, missä kohtaa PAOK Thessaloniki ja AEK Ateena.

Saman kaksikon kohdatessa viime keväänä nähtiin ottelussa todella erikoinen selkkaus, kun PAOKin puheenjohtaja Ivan Savvidis tuli kentälle käsiase vyöllään. Hänen joukkueensa tekemä maali ottelun loppuhetkillä hyläyttiin ja tämä sekoitti Savvidiksen täysin. Hän marssi kentälle uhkailemaan tuomaria, jonka johdosta ottelu keskeytettiin.

Tämä selkkaus johti siihen, että Kreikassa korkeamman profiilin otteluihin hankitaan nykyään tuomari ulkomailta. Gestraniuksen linjatuomarit ovat myös suomalaisia; Mikko Alakare ja Riku Vihreävuori.

Katso tilanne tästä videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=V_7kL7K6nCM

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.