Suomen avausottelu Italiaa vastaan on loppuunmyyty – lippuja saattaa vielä vapautua

Jalkapallo | Suomen avausottelu Italiaa vastaan on loppuunmyyty - lippuja saattaa vielä vapautua - Maanantaina alkavan alle 19-vuoden poikien EM-lopputurnauksen avauspäivän otteluun Suomi – Italia ei ole tällä hetkellä enää pääsylippuja saatavilla. Pääsylippuja saattaa kuitenkin vapautua myyntiin vielä pieniä määriä sunnuntai-iltana.

Maanantaina alkavan alle 19-vuoden poikien EM-lopputurnauksen avauspäivän otteluun Suomi – Italia ei ole tällä hetkellä enää pääsylippuja saatavilla. Pääsylippuja saattaa kuitenkin vapautua myyntiin vielä pieniä määriä sunnuntai-iltana.

Viimeisetkin pääsyliput myytiin myöhään lauantai-iltana ja saatavilla pääsylippuja ei tällä hetkellä ole, mutta tilannetta kannattaa seurata vielä sunnuntain sekä ottelupäivän maanantain mittaan, sillä tehdyistä varauksista saattaa vielä vapautui jonkin verran lippuja ja mikäli näin käy, ne pannaan yleiseen myyntiin mahdollisimman nopeasti.

Vaasassa ja Seinäjoella pelattava alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnaus käynnistyy maanantaina 16.7., jolloin Vaasassa kohtaavat avausottelussa Norja ja Portugali kello 15.00 sekä iltaottelussa Suomi ja Italia kello 20.00.

Otteluohjelman löydät lopputurnauksen verkkosivuilta.

Lähde: Pallolliton tiedote

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.