Suomen avausottelu Italiaa vastaan on loppuunmyyty – lippuja saattaa vielä vapautua

Jalkapallo | Suomen avausottelu Italiaa vastaan on loppuunmyyty - lippuja saattaa vielä vapautua - Maanantaina alkavan alle 19-vuoden poikien EM-lopputurnauksen avauspäivän otteluun Suomi – Italia ei ole tällä hetkellä enää pääsylippuja saatavilla. Pääsylippuja saattaa kuitenkin vapautua myyntiin vielä pieniä määriä sunnuntai-iltana.

Maanantaina alkavan alle 19-vuoden poikien EM-lopputurnauksen avauspäivän otteluun Suomi – Italia ei ole tällä hetkellä enää pääsylippuja saatavilla. Pääsylippuja saattaa kuitenkin vapautua myyntiin vielä pieniä määriä sunnuntai-iltana.

Viimeisetkin pääsyliput myytiin myöhään lauantai-iltana ja saatavilla pääsylippuja ei tällä hetkellä ole, mutta tilannetta kannattaa seurata vielä sunnuntain sekä ottelupäivän maanantain mittaan, sillä tehdyistä varauksista saattaa vielä vapautui jonkin verran lippuja ja mikäli näin käy, ne pannaan yleiseen myyntiin mahdollisimman nopeasti.

Vaasassa ja Seinäjoella pelattava alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnaus käynnistyy maanantaina 16.7., jolloin Vaasassa kohtaavat avausottelussa Norja ja Portugali kello 15.00 sekä iltaottelussa Suomi ja Italia kello 20.00.

Otteluohjelman löydät lopputurnauksen verkkosivuilta.

Lähde: Pallolliton tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.