Suomen ensimmäinen k-18 anniskelukatsomo Vantaalle

Jääkiekkofaneja odottaa anniskelukatsomo, kun Kiekko-Vantaa ja TUTO Hockey iskevät yhteen kuumassa Mestiksen viidennessä puolivälieräottelussa Tikkurilassa lauantaina.

Jääkiekko | Suomen ensimmäinen k-18 anniskelukatsomo Vantaalle - Jääkiekkofaneja odottaa anniskelukatsomo, kun Kiekko-Vantaa ja TUTO Hockey iskevät yhteen kuumassa Mestiksen viidennessä puolivälieräottelussa Tikkurilassa lauantaina.

Lauantaina Tikkurilan Trio Areenalla pelattavassa viidennessä puolivälieräottelussa tehdään historiaa. Se on ensimmäinen jääkiekko-ottelu Suomessa, jossa voi normaalissa katsomotilassa nauttia esimerkiksi olutta.

Anniskelukatsomo vetää yhteensä 80 paikkaa ja kulku anniskelukatsomoon tapahtuu kulmaravintolan kautta.

Maaliskuussa voimaan tulleen uuden alkoholilain mukaan urheilutapahtumien katsomotilaan, joka on varattu vain täysi-ikäisille, voisi hyväksyä anniskelualueeksi. Tämä toteutuu nyt ensimmäistä kertaa Vantaalla.

Taas ollaan Suomessa siis otettu askelia eteenpäin urheilukulttuurin parantamiseksi. Viimeksi uutisoimme, että jääpallon finaaliottelussa on anniskelukatsomo.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.