Suomen ensimmäinen k-18 anniskelukatsomo Vantaalle

Jääkiekkofaneja odottaa anniskelukatsomo, kun Kiekko-Vantaa ja TUTO Hockey iskevät yhteen kuumassa Mestiksen viidennessä puolivälieräottelussa Tikkurilassa lauantaina.

Jääkiekko | Suomen ensimmäinen k-18 anniskelukatsomo Vantaalle - Jääkiekkofaneja odottaa anniskelukatsomo, kun Kiekko-Vantaa ja TUTO Hockey iskevät yhteen kuumassa Mestiksen viidennessä puolivälieräottelussa Tikkurilassa lauantaina.

Lauantaina Tikkurilan Trio Areenalla pelattavassa viidennessä puolivälieräottelussa tehdään historiaa. Se on ensimmäinen jääkiekko-ottelu Suomessa, jossa voi normaalissa katsomotilassa nauttia esimerkiksi olutta.

Anniskelukatsomo vetää yhteensä 80 paikkaa ja kulku anniskelukatsomoon tapahtuu kulmaravintolan kautta.

Maaliskuussa voimaan tulleen uuden alkoholilain mukaan urheilutapahtumien katsomotilaan, joka on varattu vain täysi-ikäisille, voisi hyväksyä anniskelualueeksi. Tämä toteutuu nyt ensimmäistä kertaa Vantaalla.

Taas ollaan Suomessa siis otettu askelia eteenpäin urheilukulttuurin parantamiseksi. Viimeksi uutisoimme, että jääpallon finaaliottelussa on anniskelukatsomo.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.