Suomen juniorimaajoukkueista tuttu Nikolas Saira ja HIFK jatkosopimukseen

Jalkapallo | Suomen juniorimaajoukkueista tuttu Nikolas Saira ja HIFK jatkosopimukseen - Kaksi edellistä kautta HIFK:ssa pelannut laitapelaaja Nikolas Saira, 19, on tehnyt helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimuksen.

Kaksi edellistä kautta HIFK:ssa pelannut laitapelaaja Nikolas Saira, 19, on tehnyt helsinkiläisseuran kanssa jatkosopimuksen.

Suomen juniorimaajoukkueita useaan otteeseen edustaneen lupaavan pelaajan perässä olivat useat seurat, mutta lopulta hänen valinta kohdistui HIFK:hon.

”Olen tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen seuran kanssa. Olen erittäin innoissani ja motivoitunut harjoitteluun. Odotan seuraava kautta suurella mielenkiinnolla”, Saira kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Sairalla on selkeät tavoitteet tulevaa pelikautta ja tulevaisuuttaan ajatellen.

”Minä haluan breikata seuraavalle tasolle. Tietenkin minulle on tärkeää, että uudistunut joukkue menestyy. Tekeminen on ollut tosi ammattimaista ja tavoitteena tietenkin on menestyä eikä vain selviytyä Veikkausliigassa ensi kaudella. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan Kingien edessä”, Saira sanoi.

HIFK:n ensimmäinen virallinen ottelu pelataan tulevana tiistaina 29.1. jolloin vastaan asettuu HJK Talin jalkapallohallissa. Lisätietoa ottelun lipunmyynnistä löydät täältä.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.