Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa

Muut lajit | Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa - Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa vastaamaan liiton urheilutoiminnasta laaja-alaisena kokonaisuutena, joka koostuu kahdesta suuresta kokonaisuudesta: Pelaamisen lisäämisestä ja Huippu-urheilun olosuhteiden mahdollistamisesta.

Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa vastaamaan liiton urheilutoiminnasta laaja-alaisena kokonaisuutena, joka koostuu kahdesta suuresta kokonaisuudesta: Pelaamisen lisäämisestä ja Huippu-urheilun olosuhteiden mahdollistamisesta.

Suomen Lentopalloliitto ry:n tehtävänä on edistää lentopalloilun, beach volleyn, istumalentopallon sekä snow volleyn toimintaa Suomessa. Liiton toimintaan kuuluu mm. lasten, nuorten ja aikuisten kilpailutoiminta, suurtapahtumat, valmennusjärjestelmä, nuorten ja aikuisten maajoukkuetoiminta, valmentajakoulutus ja seurapalveluiden tuottaminen. Lentopalloliitossa on noin 400 jäsenseuraa ja Lentopalloliiton alaisten eri lajien harrastajia on noin 120 000.

Pelaamisen lisäämisen tehtävässä tulee johtaa Lentopalloliiton asiantuntijoita sekä alueorganisaatioiden ja seurojen toimijoita erilaisissa toiminnoissa sekä yhteisissä hankkeissa ja projekteissa, joissa tuodaan lajia tutuksi yhä laajemmin suomalaisten perheiden arjessa ja luodaan mahdollisuuksia lajin kasvulle seurakentässä, erityisesti kasvavilla kaupunkiseuduilla. Tehtävässään johtaja vastaa mm.:

 • Pelaamisen lisäämisen hankkeiden ja projektien käynnistämisestä ja johtamisesta
 • Yhteistyömallien rakentamisesta kuntien, kaupunkien ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa
 • Aluepäälliköiden ja projektityöntekijöiden työn ohjaamisesta ja tuesta
 • Toiminnan resurssoinnista ja toimien vaikuttavuuden arvioinnista

Huippu-urheilun puolella urheilujohtaja toimii liiton valmennuspäällikön työparina ja hänen tehtävänään on varmistaa huippu-urheilun olosuhteet ja resurssointi ja niiden ohjaus Lentopalloliiton toimitusjohtajan ja Olympiakomitean kanssa yhteistyössä. Tehtävässään johtaja vastaa mm.:

 • huippu-urheilun toimintasuunnitelman laatimisesta ja sen toteutumisesta yhdessä valmennuspäällikön kanssa
 • yhteistyöstä Olympiakomitean, valtionhallinnon, akatemioiden ja muiden yhteistyö-, sidosryhmä- ja kumppanuustahojen kanssa
 • huippu-urheilun olosuhdetyöstä kotimaassa
 • valmennusprosessien seurannasta ja vaikuttavuuden arvioinnista
 • yhteistyöstä SUEK:n kanssa

Tehtävässä menestyäkseen haettavalta henkilöltä odotetaan:

 • Ymmärrystä seuratyön ja urheilujärjestötoiminnan erityispiirteistä sekä huippu-urheilun vaatimuksista
 • Kykyä johtaa verkostomaisia organisaatioita, joissa avaintoimijat ovat yhtä lailla palkkasuhteessa kuin vapaaehtoistoimijoita
 • Kykyä hahmottaa ja rakentaa suuria kokonaisuuksia, kykyä johtaa hankkeita ja projekteja
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva sisältäen 4 kuukauden koeajan. Tehtävä edellyttää matkustamista erityisesti kotimaassa ja osittain ulkomailla ja työn tekopaikka on joustava, ollen kuitenkin osin Helsingissä. Työ alkaa yhdessä sovittuna hetkenä alkuvuodesta 2020 heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tiedustelut ja hakemukset
Seppo Siika-aho, toimitusjohtaja, p. 050 325 3103, s-posti [email protected]

Lähde: Lentopalloliitto.fi

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.