Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa

Muut lajit | Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa - Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa vastaamaan liiton urheilutoiminnasta laaja-alaisena kokonaisuutena, joka koostuu kahdesta suuresta kokonaisuudesta: Pelaamisen lisäämisestä ja Huippu-urheilun olosuhteiden mahdollistamisesta.

Suomen Lentopalloliitto hakee urheilujohtajaa vastaamaan liiton urheilutoiminnasta laaja-alaisena kokonaisuutena, joka koostuu kahdesta suuresta kokonaisuudesta: Pelaamisen lisäämisestä ja Huippu-urheilun olosuhteiden mahdollistamisesta.

Suomen Lentopalloliitto ry:n tehtävänä on edistää lentopalloilun, beach volleyn, istumalentopallon sekä snow volleyn toimintaa Suomessa. Liiton toimintaan kuuluu mm. lasten, nuorten ja aikuisten kilpailutoiminta, suurtapahtumat, valmennusjärjestelmä, nuorten ja aikuisten maajoukkuetoiminta, valmentajakoulutus ja seurapalveluiden tuottaminen. Lentopalloliitossa on noin 400 jäsenseuraa ja Lentopalloliiton alaisten eri lajien harrastajia on noin 120 000.

Pelaamisen lisäämisen tehtävässä tulee johtaa Lentopalloliiton asiantuntijoita sekä alueorganisaatioiden ja seurojen toimijoita erilaisissa toiminnoissa sekä yhteisissä hankkeissa ja projekteissa, joissa tuodaan lajia tutuksi yhä laajemmin suomalaisten perheiden arjessa ja luodaan mahdollisuuksia lajin kasvulle seurakentässä, erityisesti kasvavilla kaupunkiseuduilla. Tehtävässään johtaja vastaa mm.:

 • Pelaamisen lisäämisen hankkeiden ja projektien käynnistämisestä ja johtamisesta
 • Yhteistyömallien rakentamisesta kuntien, kaupunkien ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa
 • Aluepäälliköiden ja projektityöntekijöiden työn ohjaamisesta ja tuesta
 • Toiminnan resurssoinnista ja toimien vaikuttavuuden arvioinnista

Huippu-urheilun puolella urheilujohtaja toimii liiton valmennuspäällikön työparina ja hänen tehtävänään on varmistaa huippu-urheilun olosuhteet ja resurssointi ja niiden ohjaus Lentopalloliiton toimitusjohtajan ja Olympiakomitean kanssa yhteistyössä. Tehtävässään johtaja vastaa mm.:

 • huippu-urheilun toimintasuunnitelman laatimisesta ja sen toteutumisesta yhdessä valmennuspäällikön kanssa
 • yhteistyöstä Olympiakomitean, valtionhallinnon, akatemioiden ja muiden yhteistyö-, sidosryhmä- ja kumppanuustahojen kanssa
 • huippu-urheilun olosuhdetyöstä kotimaassa
 • valmennusprosessien seurannasta ja vaikuttavuuden arvioinnista
 • yhteistyöstä SUEK:n kanssa

Tehtävässä menestyäkseen haettavalta henkilöltä odotetaan:

 • Ymmärrystä seuratyön ja urheilujärjestötoiminnan erityispiirteistä sekä huippu-urheilun vaatimuksista
 • Kykyä johtaa verkostomaisia organisaatioita, joissa avaintoimijat ovat yhtä lailla palkkasuhteessa kuin vapaaehtoistoimijoita
 • Kykyä hahmottaa ja rakentaa suuria kokonaisuuksia, kykyä johtaa hankkeita ja projekteja
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva sisältäen 4 kuukauden koeajan. Tehtävä edellyttää matkustamista erityisesti kotimaassa ja osittain ulkomailla ja työn tekopaikka on joustava, ollen kuitenkin osin Helsingissä. Työ alkaa yhdessä sovittuna hetkenä alkuvuodesta 2020 heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tiedustelut ja hakemukset
Seppo Siika-aho, toimitusjohtaja, p. 050 325 3103, s-posti [email protected]

Lähde: Lentopalloliitto.fi

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.