Suomen lippukiintiöt EURO2020 -otteluihin

Jalkapallo | Suomen lippukiintiöt EURO2020 -otteluihin - EURO 2020 -lopputurnauksen lohkoarvonnassa Huuhkajat arvottiin lohkoon B, joka pelataan Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Suomen lippukiintiöiden määrät EURO2020 -otteluihin ovat tarkentuneet.

EURO 2020 -lopputurnauksen lohkoarvonnassa Huuhkajat arvottiin lohkoon B, joka pelataan Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Suomen lippukiintiöiden määrät EURO2020 -otteluihin ovat tarkentuneet.

UEFA on ilmoittanut suomalaiskannattajien pääsylippukiintiöksi Pietarissa 8 000 ja Kööpenhaminassa 5 000 eli kaikkiaan suomalaiskannattajille on varattu Kööpenhaminasta ja Pietarista kolmeen alkulohkon otteluun 21 000 lippua.

Näistä lipuista noin 4 800 menee SMJK:lle, 3 000 muille jalkapalloperheen sidosryhmille, ja kaikki loput noin 13 200 lippua arvotaan joulukuussa UEFA:n arvontaan osallistuneiden kesken.

Tämän lisäksi Palloliitto saa osto-oikeuden 1 000 lippuun ottelua kohden sidosryhmilleen, joista suurimpia ovat joukkueen pelaajat ja taustaryhmä läheisineen, yhteistyökumppanit ja suomalaisen jalkapallon puolesta aktiivisesti arjessa työskentelevät jalkapallotoimijat.

UEFAlta maanantaina saadun tiedon mukaan suomalaiskannattajat tulevat lisäksi saamaan ottelukohtaisesti useita satoja (max 1000) lisälippuja Kööpenhaminaan sekä Pietariin paikoille, joista on rajallinen näkyvyys (restricted view) kentälle. UEFA tiedottaa näiden lisälippujen myynnistä myöhemmin.

Suomen maajoukkueen kannattajayhdistyksen (SMJK) lippukiintiö ottelua kohden on 1 612 eli näin ollen kaikki SMJK:n kautta kuluneisiin EM-karsintoihin lippuja ostaneet yhdistyksen jäsenet saavat osto-oikeuden jokaiseen Suomen otteluun EURO2020 -lopputurnauksessa.

– Olemme tyytyväisiä ja iloisia tästä ratkaisusta yhdistyksemme kiintiön suhteen. Nyt kaikki Pohjoiskaarteessa joukkuetta matkalla näihin kisoihin tukeneet pääsevät antamaan kisoissa äänensä ja tukensa Huuhkajille, kuten aina. Ymmärrämme SMJK:ssa kiintiöiden rajallisuuden ja toivomme jokaiseen peliin mahdollisimman suurta tukea koko katsomolta joukkueelle, SMJK:n puheenjohtaja Jussi Hartikainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Todella hienoa, että pääsimme hyvään lopputulokseen meille tärkeän kumppanin SMJK:n kanssa. Päätökset lippukiintiöiden osalta ovat kokonaisuudessaan vaikeita, koska tietysti haluamme tarjota suomalaisen jalkapallon tukijoille ja ahkerille tekijöille mahdollisuuden nauttia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta laajasti, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

Mahdollisissa pudotuspeliotteluissa suomalaiskannattajien kiintiö on 5000 lippua ottelustadionista riippumatta, kuitenkin niin, että mahdollisessa välierässä suomalaiskannattajien kiintiö on 10 500 lippua ja finaalissa 11 000 lippua.

Pääsyliput EM-lopputurnaukseen voi hankkia ainoastaan UEFA:n kautta ja ilmoittautuminen kannattaja-arvontaan alkaa keskiviikkona 4.12. kello 15.00 Suomen aikaa ja jatkuu tasan kaksi viikkoa keskiviikkoon 18.12. kello 15.00 saakka.

Lähde: Palloliitto

Lisätietoja EURO2020 lipunmyynnistä >>

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.