Suomen U19-maajoukkue hävisi Norjalle lisäajalla

Suomen U19-maajoukkue hävisi jalkapallon EM-karsinnoissa toisen ottelunsa, kun Norja nousi lisäajalla maalin tappioasemasta voittoon 3-2 voittoon.

Jalkapallo | Suomen U19-maajoukkue hävisi Norjalle lisäajalla - Suomen U19-maajoukkue hävisi jalkapallon EM-karsinnoissa toisen ottelunsa, kun Norja nousi lisäajalla maalin tappioasemasta voittoon 3-2 voittoon.

Suomi johti ottelua lukemin 2-1 Eetu Vertaisen ja Saku Ylätuvan maaleilla aina 90 minuutille asti, mutta Norja nousi kahdessa minuutissa tasoihin 90 ja 90+2 tehdyillä maaleilla.

Suomi on tällä hetkellä pisteittä turnauksessa kahden pelin jälkeen, mutta unelma jatkoonpääsystä elää vielä. Mahdollisuus siihen on todella pieni, sillä Suomen pitäisi voittaa Portugali ja Italian pitäisi voittaa Norja.

 

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.