Suomi otti harppauksen FIFA-rankingissa

Suomen jalkapallomaajoukkue on noussut hyvää tahtia FIFA-rankingissa.

Jalkapallo | Suomi otti harppauksen FIFA-rankingissa - Suomen jalkapallomaajoukkue on noussut hyvää tahtia FIFA-rankingissa.

Tänään päivittyneessä FIFA -rankingissa Suomi nousi viisi sijaa, sijalle 68. Suomi lähti hyvään nousuun Markku Kanervan otettua vetovastuun maajoukkueesta. Suomi ei ole hävinnyt otteluakaan lähes vuoteen, sillä viimeisin hävitty ottelu oli Ukrainalle vuosi sitten kesäkuussa. Tämän jälkeen Suomi on pelannut kahdeksan ottelua joista viisi on päättynyt Suomen voittoon. Huonoimmillaan suomen sijoitus on ollut 94. vuonna 2016.

FIFA-rankingissa Suomen takana on muunmuassa Venäjä, Kiina, sekä Norsunluurannikko. Iskuetäisyydellä on Japani (sijalla 60.), sekä Honduras (59.)

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.