Suomi otti harppauksen FIFA-rankingissa

Suomen jalkapallomaajoukkue on noussut hyvää tahtia FIFA-rankingissa.

Jalkapallo | Suomi otti harppauksen FIFA-rankingissa - Suomen jalkapallomaajoukkue on noussut hyvää tahtia FIFA-rankingissa.

Tänään päivittyneessä FIFA -rankingissa Suomi nousi viisi sijaa, sijalle 68. Suomi lähti hyvään nousuun Markku Kanervan otettua vetovastuun maajoukkueesta. Suomi ei ole hävinnyt otteluakaan lähes vuoteen, sillä viimeisin hävitty ottelu oli Ukrainalle vuosi sitten kesäkuussa. Tämän jälkeen Suomi on pelannut kahdeksan ottelua joista viisi on päättynyt Suomen voittoon. Huonoimmillaan suomen sijoitus on ollut 94. vuonna 2016.

FIFA-rankingissa Suomen takana on muunmuassa Venäjä, Kiina, sekä Norsunluurannikko. Iskuetäisyydellä on Japani (sijalla 60.), sekä Honduras (59.)

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.