Suomi putosi MM-kisojen jatkopeleistä – Miten turnaus jatkuu

Suomi koki valitettavan tappion Sveitsille eilen illalla pelatussa ottelussa. Sveitsin vahva toinen erä toi heille 3-2 voiton ja paikan neljän parhaan joukossa.

Nyt Sveitsi saa vastaansa lauantaina pelattavassa iltaottelussa Kanadan ja joukkueelle annetaan yhtä pienet mahdollisuudet kuin Suomeakin vastaan. Coolbet antaa Sveitsin voitolle kertoimeksi peräti 5.65. Suomelle hävinnyt Kanada puolestaan on ennakkosuosikki voittamaan mestaruuden, sillä heidän kerroin kultamitalin voittamiseen on vain 2.35. Kanada taisteli tiensä välieriin voittamalla todella jännittävän ottelun jälkeen Venäjän jatkoajalla.

Toisessa välierässä finaalipaikasta taistelee Ruotsi ja USA. Tämä ottelupari on lähtöasetelmien mukaan huomattavasti tasaisempi, sillä Ruotsin kerroin on 2.08 ja USA:n 3.00.

Ruotsi on pelannut upeat kisat ja voitti selkeästi lohkonsa ja kaikki ottelunsa. Yhdysvallat puolestaan hävisi vain Suomelle, mutta on auttamatta altavastaajana tässä ottelussa, vaikka Ruotsi joutuikin koville Latviaa vastaan eilisessä ottelussa. Ruotsi lopulta voitto ottelun 3-2. USA puolestaan selvitti tiensä välieriin voittamalla Tsekit 3-2.

Ruotsi – USA -ottelu pelataan 16:15 lauantaina ja Sveitsi – Kanada kello 20.15. Näiden otteluparien häviäjät kohtaavat sunnuntaina toisensa kello 16:45 ja finaali pelataan sunnuntaina 21:15.

Katso vielä kaikkien neljän joukkueen viimeisimpien otteluiden koosteet:

Katso Coolbetin synttärikampanjat ja ota omat lahjat talteen tästä linkistä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.