Suomi saa vastaansa Sveitsin torstaina pelattavassa pudotuspelissä

Suomi kohtaa torstaina Sveitsin jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä. Ottelu alkaa kello 21.15.

Jääkiekon MM-kisat | Suomi saa vastaansa Sveitsin torstaina pelattavassa pudotuspelissä - Suomi kohtaa torstaina Sveitsin jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä. Ottelu alkaa kello 21.15.

Leijonat voittivat lohkonsa erittäin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Joukkue hävisi muunmuassa Tanskalle ja Saksalle, mutta onnistui silti voittamaan lohkonsa, kun he voittivat ratkaisevassa ottelussa USA:n tänään luvuin 6-2.

Vastaan asettuva Sveitsi pääsi A-lohkosta viimeiseltä sijalta pudotuspeleihin. Joukkue keräsi seitsemästä pelistä 12 pistettä ja onnistui voittamaan Itävallan, Slovakian, sekä A-lohkon jumboksi jääneen Valko-Venäjän.

Suomi lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta mikään itsestäänselvyys ei Suomen jatkopaikka ole. Sveitsi hävisi kivikovalle Ruotsille vain kahdella maalilla ja Venäjälle vain yhdellä. Tshekeille he hävisivät vasta voittolaukauskilpailussa.

Suomella on siis tiedossa tärkeä ja haastava ottelu. Edelliset tappiot ns heikoimmille maille ovat toivottavasti opettaneet Leijonille jotain, sillä nyt ei voi tehdä ryhtiliikettä yhden tappion jälkeen.

Suomi on vedonlyöntiyhtiöiden mielestä silti selkeä ennakkosuosikki, sillä kerroin Suomen voitolle on Coolbetillä 1.58. Sveitsin voitolle tarjotaan kertoimeksi 5.15

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.