Suomi-sarja, Naisten Liiga ja Nuorten SM-liiga Ruutuun syksyllä, BSM ja CSM vuodenvaihteen jälkeen

Jääkiekko | Suomi-sarja, Naisten Liiga ja Nuorten SM-liiga Ruutuun syksyllä, BSM ja CSM vuodenvaihteen jälkeen - Jääkiekkoliiton ja Sanoman solmima yhteistyösopimus tuo Suomi-sarjan, Naisten Liigan ja Nuorten SM-liigan katsottavaksi Ruutu-palveluun syksystä alkaen. Keväällä 2019 mukaan tulevat myös jääkiekon B- ja C-juniorien loppusarjat.

Jääkiekkoliiton ja Sanoman solmima yhteistyösopimus tuo Suomi-sarjan, Naisten Liigan ja Nuorten SM-liigan katsottavaksi Ruutu-palveluun syksystä alkaen. Keväällä 2019 mukaan tulevat myös jääkiekon B- ja C-juniorien loppusarjat.

Nyt solmittu yhteistyösopimus kattaa seuraavat viisi vuotta ja sen myötä Ruudussa nähdään enemmän jääkiekkoa kuin koskaan aikaisemmin. Ensi kaudella luvassa on yli 1 400 jääkiekko-ottelua kun sopimuksen myötä Nuorten SM-Liigan, Naisten Liigan ja Suomi-sarjan kaikki pelit (alkusarja, loppusarjat ja pudotuspelit) ja B- ja C-nuorten SM-sarjan loppusarjat vuodenvaihteen jälkeen sekä keväällä pelattavat pudotuspelit näkyvät Ruudun kautta.

Seurojen kanssa yhteistyössä toteutettavat lähetykset kuvataan Superpesiksestä tutulla fanikamera-formaatilla, mikä tarkoittaa yhden kameran jatkuvaa kuvavirtaa. Otteluissa ei ole erillistä selostusta.

Ottelut näkyvät Ruutu-+-tilaajille. Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville myös Salibandyliigan, Superpesiksen, Veikkausliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan ottelut.

Seuroille tiedotetaan lähiaikoina otteluiden kuvaamiseen liittyvistä teknisistä ja muista käytännön yksityiskohdista.

Lähde: Finhockey.fi

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.