Tänään juodaan katsomossa ensimmäistä kertaa viralliset oluet – Ottaako Suomi edistysaskeleen

Yle kertoo, että tänään jääpallon mestaruusottelussa saa katsomossa juoda olutta. Lappeenrannan Veiterä haki erikoislupaa tätä ottelua varten ja onnistui saamaan sen läpi. Aluehallintovirasto on käynyt katsomassa tilat ja antoivat vihreetä valoa tilaisuudelle.

On olemassa urheilupyhättöjä, missä juominen on rajoitettu tietylle alueelle, mutta nyt ensimmäistä kertaa koko katsomossa saa nauttia alkoholijuomia. Otteluun rakennetaan anniskelukatsomo kentän viereiseen kaukaloon, missä katsojat saavat nauttia mielin määrin alkoholista. Tämä on ensimmäinen tapahtuma, missä tämä on mahdollista.

Toivottavasti tämä on ensiaskel kohti avoimempaa alkoholikulttuuria myös muiden lajien saralla.

Uncategorized | Tänään juodaan katsomossa ensimmäistä kertaa viralliset oluet - Ottaako Suomi edistysaskeleen - Yle kertoo, että tänään jääpallon mestaruusottelussa saa katsomossa juoda olutta. Lappeenrannan Veiterä haki erikoislupaa tätä ottelua varten ja onnistui saamaan sen läpi. Aluehallintovirasto on käynyt katsomassa tilat ja antoivat vihreetä valoa tilaisuudelle.

Lue koko juttu tästä linkistä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.