Tänään pelataan UEL-finaali – Marseille-Atletico Madrid

Tänään ratkaistaan Euroopan ns kakkoskilpailussa mestaruus, kun Atletico Madrid ja Marseille ottavat mittaa toisistaan Eurooppa-liigan finaalissa.

Jalkapallo | Tänään pelataan UEL-finaali - Marseille-Atletico Madrid - Tänään ratkaistaan Euroopan ns kakkoskilpailussa mestaruus, kun Atletico Madrid ja Marseille ottavat mittaa toisistaan Eurooppa-liigan finaalissa.

Kaksi menestynyttä joukkuetta kohtaa tänään siis toisensa Lyonissa pelattavassa ottelussa, joka alkaa 21.45.

Atletico Madridin tie finaaliin kävi Mestarien liigan kautta, missä he jäivät lohkonsa kolmanneksi Chelsean ja AS Roman taakse. UEL:n pudotusvaiheessa he tiputtivat FC Kööpenhmainan yhteismaalein 5-1, Lokomotiv Moskovan 8-1, Sportingin 2-1, sekä Arsenalin 2-1. Nyt he ovat ennakkosuosikkeja voittamaan finaalissa Marseillen.

Marseille voitti tiellä finaaliin Bragan yhteismaalein 3-1, Athletic Bilbaon 5-2, RB Leipzigin 7-1 ja Salzburgin 3-2. Lohkossaan se oli toisena Salzburgin jälkeen.

Molemmilta joukkueilta löytyy maalintekotaitoa tarvittaessa, mutta he luottavat kurinalaiseen puolustukseen. Katsojan kannalta on erinomaista, että molemmat joukkueet saavat lähestulkoon parhaat pelaajat kentälle.

Marseille menetti otteen suorasta Mestarien liigan paikasta pelaamalla viikonloppuna tasan 3-3, joten mikäli he haluavat isompaan turnaukseen ensi kaudella, on heidän voitettava tämä ottelu. Atletico Madrid puolestaan varmisti La Ligan kakkospaikan kolme pistettä Real Madridia edellä.

Illan ottelusta tulee varmasti tapahtumarikas ja sitä ei kannata missata. Ottelu näytetään Ruudusta ja se alkaa 21.45

Vedonlyöjät pitävät Atleticoa ennakkosuosikkina otteluun, ja heidän kerroin Coolbetillä on 2.02, kun taas Marseillen voitto saa peräti 4.80 kertoimen. Tasapelille annetaan kertoimeksi 3.37. Katso muita korotettuja kertoimia tästä linkistä.

https://www.youtube.com/watch?v=vA9sRPJJRcg

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.