Tappara vahvistuu maailmanmestaruuden voittaneella ruotsalaispuolustajalla

Jääkiekko | Tappara vahvistuu maailmanmestaruuden voittaneella ruotsalaispuolustajalla - Tappara on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen 37-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Elias Fälthin kanssa. Fälth saapuu Tampereelle Tapparan tiedotteen mukaan tiistaina.

Tappara on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen 37-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Elias Fälthin kanssa. Fälth saapuu Tampereelle Tapparan tiedotteen mukaan tiistaina.

Koko uransa Ruotsissa pelannut Fälth on pelannut Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä 379 runkosarjaottelua Luulajan, HV71:n, Frölundak ja viimeksi Brynäsin riveissä. Viime kaudella hän pelasi Brynäsissä 40 runkosarjaottelua tehoilla 1+13=14.

Kaudella 2015-16 Fälth oli voittamassa Frölundan riveissä sekä Ruotsin että Champions Hockey Leaguen mestaruuksia. Keväällä 2017 hän voitti Brynäsin kanssa hopeaa. Fälth on myös maailmanmestari kuuluttuaan Ruotsin kultajoukkueeseen keväällä 2013.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.