Tappara vahvistuu maailmanmestaruuden voittaneella ruotsalaispuolustajalla

Jääkiekko | Tappara vahvistuu maailmanmestaruuden voittaneella ruotsalaispuolustajalla - Tappara on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen 37-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Elias Fälthin kanssa. Fälth saapuu Tampereelle Tapparan tiedotteen mukaan tiistaina.

Tappara on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen 37-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Elias Fälthin kanssa. Fälth saapuu Tampereelle Tapparan tiedotteen mukaan tiistaina.

Koko uransa Ruotsissa pelannut Fälth on pelannut Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä 379 runkosarjaottelua Luulajan, HV71:n, Frölundak ja viimeksi Brynäsin riveissä. Viime kaudella hän pelasi Brynäsissä 40 runkosarjaottelua tehoilla 1+13=14.

Kaudella 2015-16 Fälth oli voittamassa Frölundan riveissä sekä Ruotsin että Champions Hockey Leaguen mestaruuksia. Keväällä 2017 hän voitti Brynäsin kanssa hopeaa. Fälth on myös maailmanmestari kuuluttuaan Ruotsin kultajoukkueeseen keväällä 2013.

Tuoreimmat

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.