Tapparan viime kausi oli taloudellinen menestys

Jääkiekko | Tapparan viime kausi oli taloudellinen menestys - Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n voitto verojen jälkeen tilikaudella 1.5.2018 – 30.4.2019 on 577 654,87 € (772 914,41€). Taloudellinen tulos verojen jälkeen edelliseen kauteen verrattuna laski hieman ollen 195 259,54 € edellistä kautta pienempi.

Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n voitto verojen jälkeen tilikaudella 1.5.2018 – 30.4.2019 on 577 654,87 € (772 914,41€). Taloudellinen tulos verojen jälkeen edelliseen kauteen verrattuna laski hieman ollen 195 259,54 € edellistä kautta pienempi.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kommentoi yhtiön tuloksen olevan kohtuullisen hyvä, mutta myös, että ”Tamhockey-konserni” maksoi kuluneena kautena ennakonpidätyksiä, arvonlisäveroja, tuloveroja ja julkisoikeudellisia maksuja yhteensä 2 673 197,00 €.

Urheilullisesti Tapparan joukkue pysyi historiallisesti Liigan mitalikannassa jo seitsemättä kertaa peräkkäin ja on siten vakiinnuttanut viimeisten kausien aikana asemansa Liigan parhaimpien joukkueiden joukossa. Viimeisten kahden kullan ja yhden hopean jälkeen nyt saavutettu pronssimitali oli hieno saavutus joukkueelta vaikean syksyn jälkeen.

Tapparan liikevaihto pysyi edelliskauden tasolla ollen kuluneella kaudella 9 062 164,59 € (9 137 623,09 €). Liikevaihdon kehitys ja tulos oli tänäkin vuonna kohtuullisen hyvä. Yhtenä menestystekijänä oli yhteistyösopimusten myynnin jatkuva nousun kehitys, joka tukee Tapparan tuloskehitystä. Lipunmyynnin keskihinnan nousu myös edesauttoi lipputulojen kehittymistä ja asiakastilaisuuksien / VIP- ja aitiomyynnin lisääntyminen runkosarjassa olivat kauden muita myönteisiä asioita.

Lipunmyynnin kehittämiseen liittyvän tuotteistamisen, asiakkaiden paremman palvelemisen, sekä yhteistyösopimusten myyntiin panostamisen odotetaan lisäävän kasvua alkaneelle liigakaudelle.

Tapparan kansainvälistyminen jatkuu edelleen ja joukkue osallistuu Champions Hockey Leagueen (CHL) myös kaudella 2019-2020. Tappara on ainoa suomalaisjoukkue, joka on osallistunut kaikkiin viiteen pelattuun CHL-kauteen. CHL on Tapparalle merkittävä investointi tulevaisuuteen.

Lähde: Tapparan tiedote

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.