Tästä ei miehen tuska suuremmaksi mene – Baseball ”nivusille” 160 km/h

MLB:ssä St. Louis Cardinalsin ja Chicago Cubsin välisessä ottelussa nähtiin hetki, jolloin lähes jokainen katsoja tunsi myötätuntoa Cardinalsin Yadier Molinaa kohtaan huolimatta siitä kannattaako kumpaa joukkuetta. Molina oli vastaanottamassa syöttöä, mutta lyöjän maila hipaisi palloa ja ohjasi sen suoraan kohti Molinan nivusia. Pallolla oli vauhtia tuossa tilanteessa 164 km/h, joten mistään pienestä kivusta ei ollut kyse. Valitettavasti Molina ei päässyt tilanteesta säikähdyksellä, sillä hän joutuu olemaan sivussa seuraavat neljä viikkoa.

Alla olevalta videolta voit katsoa kivuliaan tilanteen.

https://www.youtube.com/watch?v=X9O0QzQVBFI

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.