Tästä ei miehen tuska suuremmaksi mene – Baseball ”nivusille” 160 km/h

MLB:ssä St. Louis Cardinalsin ja Chicago Cubsin välisessä ottelussa nähtiin hetki, jolloin lähes jokainen katsoja tunsi myötätuntoa Cardinalsin Yadier Molinaa kohtaan huolimatta siitä kannattaako kumpaa joukkuetta. Molina oli vastaanottamassa syöttöä, mutta lyöjän maila hipaisi palloa ja ohjasi sen suoraan kohti Molinan nivusia. Pallolla oli vauhtia tuossa tilanteessa 164 km/h, joten mistään pienestä kivusta ei ollut kyse. Valitettavasti Molina ei päässyt tilanteesta säikähdyksellä, sillä hän joutuu olemaan sivussa seuraavat neljä viikkoa.

Alla olevalta videolta voit katsoa kivuliaan tilanteen.

https://www.youtube.com/watch?v=X9O0QzQVBFI

 

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.