Teemu Pukki siirtyy kolmivuotisella sopimuksella Norwich Cityyn

Jalkapallo | Teemu Pukki siirtyy kolmivuotisella sopimuksella Norwich Cityyn - Siirtohuhut Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin kohdalla saivat lauantaina päätöksen, kun Englannin Mestaruussarjassa pelaava Norwich City ilmoitti tehneensä Pukin kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Siirtohuhut Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin kohdalla saivat lauantaina päätöksen, kun Englannin Mestaruussarjassa pelaava Norwich City ilmoitti tehneensä Pukin kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

28-vuotias Pukki siirtyy Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Norwichiin ilmaisella siirrolla Tanskan pääsarjaseura Bröndbystä. Neljä edellistä kautta Bröndbyssä pelannut Pukki teki Tanskan pääsarjassa 111 sarjaottelussa yhteensä 45 maalia.

Norwichin saksalaismanageri Daniel Farke kertoo englantilaisseuran verkkosivuilla olevansa erittäin tyytyväinen saadessaan 62 maaottelua pelanneen Pukin riveihinsä.

– Olen erittäin tyytyväinen. Uskomme, että Teemu sopii kuvioihimme. Hän on tekninen pelaaja ja hän liikkuu fiksusti kentällä. Tarvitsemme lisää syvyysjuoksuja, ja hän on pelaaja, joka osaa tehdä niitä järkevästi, Farke sanoo Norwichin tiedotteessa.

– Hän on myös nopea, mikä on tärkeää. Missä tahansa hän on pelannutkin, hän on aina pystynyt tekemään maaleja ja antamaan syöttöjä. Lisäksi hän on hieno persoona, ja olemme onnellisia, että hän on nyt meillä.

Veikkausliigassa HJK:ssa ja FC KTP:ssa pelannut Pukki on edustanut uransa aikana myös skotlantilaista Celticiä, saksalaista Schalkea ja espanjalaista Sevillaa.

Ennen varmistunutta Norwich-siirtoa Pukkia huhuttiin aiemmin mm Kreikan pääsarjaseura PAOKin riveihin.

Pukki liittyy Norwichin joukkueeseen heinäkuun ensimmäinen päivä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.