Teemu Ramstedt pitää välivuoden jääkiekosta: ”Perheeni tarvitsee minua kotona enemmän kuin minä jääkiekkoa jossain muualla”

Jääkiekko | Teemu Ramstedt pitää välivuoden jääkiekosta:

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt ei pelaa tämän kauden aikana missään. 31-vuotias Ramstedt kertoi päätöksestään tiistaina julkaistussa blogissaan.

Viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavassa ja liigajäillä Rauman Lukossa pelannut Ramstedt pitää perhesyiden takia välivuoden jääkiekosta.

– Loppuvuosi oli kieltämättä elämämme raskainta aikaa toistaiseksi. Lapsemme syntyi tämän vuoden puolella sektiolla, kun käynnistys ei onnistunut. Lapsen oli parempi kehittyä kohdun ulkopuolella eikä käynnistymistä voitu enää venyttää, kun viisi päivää oli jo yritetty, Ramstedt kirjoittaa.

– Olen saanut vuosia seurata omia unelmiani ja olemme urallani tehneet aina vaimoni kanssa päätöksiä joukkuepelinä. Juuri nyt perheeni tarvitsee minua kotona enemmän kuin minä jääkiekkoa jossain muualla. Kasvuhäiriöisen keskosen hoitaminen on tarkempaa ensimmäiset kuukaudet ja vaatii molempien vanhempien päivittäistä panosta, jotta kaikki jaksavat arkea.

Tikkurilan Jää-Veikkojen kasvatti on pelannut Liigassa 484 ottelua HIFK:ssa, Bluesissa, TPS:ssa ja Lukossa. Ramstedt on pelannut uransa aikana myös ulkomailla Ruotsissa AIK:ssa sekä KHL:ssä SKA Pietarissa, Amur Habarovskissa ja Slovan Bratislavassa.

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.