Teemu Ramstedt pitää välivuoden jääkiekosta: ”Perheeni tarvitsee minua kotona enemmän kuin minä jääkiekkoa jossain muualla”

Jääkiekko | Teemu Ramstedt pitää välivuoden jääkiekosta:

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt ei pelaa tämän kauden aikana missään. 31-vuotias Ramstedt kertoi päätöksestään tiistaina julkaistussa blogissaan.

Viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavassa ja liigajäillä Rauman Lukossa pelannut Ramstedt pitää perhesyiden takia välivuoden jääkiekosta.

– Loppuvuosi oli kieltämättä elämämme raskainta aikaa toistaiseksi. Lapsemme syntyi tämän vuoden puolella sektiolla, kun käynnistys ei onnistunut. Lapsen oli parempi kehittyä kohdun ulkopuolella eikä käynnistymistä voitu enää venyttää, kun viisi päivää oli jo yritetty, Ramstedt kirjoittaa.

– Olen saanut vuosia seurata omia unelmiani ja olemme urallani tehneet aina vaimoni kanssa päätöksiä joukkuepelinä. Juuri nyt perheeni tarvitsee minua kotona enemmän kuin minä jääkiekkoa jossain muualla. Kasvuhäiriöisen keskosen hoitaminen on tarkempaa ensimmäiset kuukaudet ja vaatii molempien vanhempien päivittäistä panosta, jotta kaikki jaksavat arkea.

Tikkurilan Jää-Veikkojen kasvatti on pelannut Liigassa 484 ottelua HIFK:ssa, Bluesissa, TPS:ssa ja Lukossa. Ramstedt on pelannut uransa aikana myös ulkomailla Ruotsissa AIK:ssa sekä KHL:ssä SKA Pietarissa, Amur Habarovskissa ja Slovan Bratislavassa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.