Teemu Suhonen siirtyy Tapparaan – Kristian Tanus jatkaa Jukureissa

 

Jääkiekko | Teemu Suhonen siirtyy Tapparaan - Kristian Tanus jatkaa Jukureissa - Alkukauden Jukureissa pelannut puolustaja Teemu Suhonen siirtyy Tapparaan loppukauden lainasopimuksella. Tapparan sopimuspelaaja Kristian Tanus puolestaan jatkaa Jukureissa kevääseen 2020.

Alkukauden Jukureissa pelannut puolustaja Teemu Suhonen siirtyy Tapparaan loppukauden lainasopimuksella. Tapparan sopimuspelaaja Kristian Tanus puolestaan jatkaa Jukureissa kevääseen 2020.

30-vuotias Suhonen on pelannut tällä kaudella Jukureissa 42 ottelua ja koonnut niissä pisteet 7+12=19. Viime kaudella Suhonen jakoi puolustajien pistepörssin kärkipaikan kirjattuaan runkosarjassa saldon 12+27=39.

Vuosina 2009-16 Suhonen pelasi yli 300 Mestis-ottelua ennen siirtymistään Liigaan.

18-vuotias Tanus on pelannut tällä kaudella Liigassa 10 ottelua Tapparan ja Jukurien paidassa pistein 1+1. Lisäksi hänellä on takanaan 32 ottelua Mestiksessä huippupistein 13+29=42.

Ikäluokkansa kärkihyökkääjiin lukeutuva Tanus on pelannut 58 poikien maaottelua ja edusti myös Suomen alle 18-vuotiaiden maailmanmestarijoukkuetta keväällä 2018.

Tanus teki keskiviikkona liigauransa avausmaalin Lukkoa vastaan pelatussa ottelussa.

Lähde: Liiga.fi

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.