Teemu Tainio FC Hakan päävalmentajaksi

Jalkapallo | Teemu Tainio FC Hakan päävalmentajaksi - FC Haka on nimennyt seuran uudeksi päävalmentajaksi Teemu Tainion. Seura tiedottaa Tainion kauden 2020 loppuun asti ulottuvasta valmentajasopimuksesta verkkosivuillaan.

FC Haka on nimennyt seuran uudeksi päävalmentajaksi Teemu Tainion. Seura tiedottaa Tainion kauden 2020 loppuun asti ulottuvasta valmentajasopimuksesta verkkosivuillaan.

38-vuotias Tainio toimi päättyneellä kaudella Keith Armstrongin aisaparina seuran valmennuksessa ja oli jo keväällä pitkään päävastuussa Armstrongin sairausloman vuoksi.

– ”Teme” vakuutti meidät jo talven harjoitusten ja cup-pelien myötä. Hänellä on sopivan rento, mutta samalla tiukka ote joukkueen harjoitteluun. Hän haluaa käydä entistä enemmän läpi joukkueen kanssa tiettyjä taktisia asioita, mikä sopii seuran tulevaan ilmeeseen hyvin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa seuran verkkosivuilla.

Tainion kansainvälisestikin mittava pelaajaura tuli päätökseen vuonna 2014. Sen jälkeen hän on kehittänyt itseään valmentajana, ensin HJK:n organisaatiossa ja nyt Hakassa.

– Pelaajien keskuudessa erittäin suosittu Teme on varmasti tuleva huippuvalmentaja, jonka harjoituspankista löytyy harjoitteita jokaiseen tilanteeseen, Huttunen toteaa.

FC Hakalla on nyt koossa kahdeksan pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Sopimuspelaajat ovat Joonas Immonen (sopimus kattaa kauden 2019), Jami Kyöstilä (2019), Henri Malundama (2019 + optio 2020), Ville Starck (2019 + optio 2020), Jean Fridolin Nganbe Nganbe (2019), Joona Tapani (2019), Samuel Chidi (2019) ja Salomo Ojala (2019).

– Neuvotteluita jatketaan koko ajan niiden pelaajien kanssa, joilla loppuu sopimus. Todennäköisesti parin viikon sisään näistä saadaan 2-3 sopimusta tehtyä. Tilanne on hyvä ja voimme katsoa rauhassa valmennuksen kanssa mahdollisia vahvistuksia, Huttunen huomauttaa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.