Teräväinen ja Aho iskussa NHL:n harjoitusottelussa

Carolina Hurricanesin suomalaisduo Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho olivat todella kovassa iskussa viime yönä pelatussa harjoitusottelussa Washington Capitalsia vastaan. Carolina voitti ottelun 5-4 jatkoajan jälkeen

Teräväinen iski tehot 1+3 ja Aho 1+2. Ahon maali oli jatkoaika maali ja ratkaisi voiton Carolinalle, kun jatkoaikaa oli kulunut vain 19 sekuntoa. Teräväinen antoi maaliin Ahon maaliin johtaneen syötön.

Katso ottelun kooste videosta.

 

Myös Janne Kuokkanen ja Saku Mäenalanen pelasivat Hurricanesin riveissä. Mäenalainen sai peliaikaa noin yhdeksän minuuttia ja Kuokkanen vähän sen alle.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.