Tero Lehterä jatkaa SaiPan päävalmentajana

Jääkiekko | Tero Lehterä jatkaa SaiPan päävalmentajana - Kolmatta kauttaan SaiPan peräsimessä operoiva Tero Lehterä jatkaa SaiPan päävalmentajana myös kaudella 2020-2021. SaiPa ja 47-vuotias Lehterä ovat käyttäneet sopimukseen sisältyneen molemminpuoleisen option.

Kolmatta kauttaan SaiPan peräsimessä operoiva Tero Lehterä jatkaa SaiPan päävalmentajana myös kaudella 2020-2021. SaiPa ja 47-vuotias Lehterä ovat käyttäneet sopimukseen sisältyneen molemminpuoleisen option.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan molemmat osapuolet ovat äärettömän tyytyväisiä sopimuksen jatkumiseen.

– SaiPa on ollut tosi tyytyväinen siihen työhön mitä Tertsi on tullut tänne tekemään. Nimenomaan meidän strategian mukaisesti olemme kehittäneet nuoria pelaajia ja olemme onnistuneet siinä tosi hyvin, Markkanen kertoo SaiPan verkkosivuilla.

Markkanen tuntee Lehterän hyvin, sillä he ovat pelanneet Tapparassa samassa joukkueessa. Lehterä oli myös SaiPan valmentajana jo Markkasen peliuran viimeisellä kaudella.

– Lehterä on hyvin vaativa valmentaja. Hän vaatii pelaajilta itsenäistä ajattelua ja arvostaa tosi kovasti sitä että pelaaja on valmis lyömään itsensä likoon. Hän innostuu voimakkaasti siitä, kun joku haluaa kehittyä ja hän on valmis laittamaan siihen sitten kyllä kaiken ajan ja tarmon.

Tero Lehterä sanoo viihtyneensä SaiPassa ja Lappeenrannassa hyvin.

 Jussi (Markkanen) kysyin minun mietteitä ja minä kysyin Jussin mietteitä ja molemmat oli samoilla linjoilla. Olen viihtynyt hyvin työpaikalla ja Lappeenrannassa. Perhe on edelleen Espoossa, mutta yritetään sitäkin vähän tuunata ensi kaudelle, Lehterä kertoo.

– Meillä on selkeä sapluuna millä mielin mennään tämä ja ensi kausi. Se mikä on ollut haasteena, niin Liigan peli on muuttunut viimeisen kahden kauden aikana melko paljon. Viime kaudella pystyimme lisäämään työmäärää ja nyt olemme pystyneet tiettyjä asioita jalostamaan.

SaiPan tulevan kauden muu valmennusryhmä julkistetaan myöhemmin.

Lähde: SaiPan tiedote

TERO LEHTERÄN HAASTATTELU

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.