Tero Lehterän jatkouutinen uutisoitiin todella erikoisesti

SaiPa uutisoi verkkosivuillaan, että Tero Lehterä on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta SaiPan kanssa. Joukkue kuitenkin uutisoi sopimuksesta koira-kulmalla.

SaiPa uutisoi sen näin:

Lappeenrantaan erinomaisesti kotiutunut kultainennoutaja Bemu on tehnyt jatkosopimuksen Liiga-SaiPan kanssa. Sopimuksen myötä Bemu, 10, toimii SaiPan ylipäällikkönä myös kaudella 2019–2020. Sopimus sisältää myös yhden optiokauden.

Ylipäällikkö Bemun kaksivuotinen valtakausi SaiPan edustusjoukkueen ylimpänä johtajana ja tärkeimpänä joukkueen sisäisenä taustavaikuttajana alkoi viime syksynä.

Työtehtäviin on kuulunut muun muassa valmentajakopin vahtiminen, taukoliikunnan järjestäminen ja strateginen suunnittelu, jota Bemu on hoitanut pääosin julkisuudelta salassa.

Bemun keskeinen rooli joukkueen menestyksen taustalla tunnistettiin nopeasti SaiPan toimistolla, joten ensi kautta koskeva jatkosopimus haluttiin solmia hyvissä ajoin.

– Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle ja koko SaiPa-yhteisölle. Hyvin alkanut pelaajien ja pelin kehittäminen saa nyt jatkua rauhassa, kun tiedän, missä tärkein eli ruokakuppini on ensi vuonna, Bemu arvioi.

Oman roolinsa Bemu ennakoi pysyvän jatkossakin samanlaisena.

– Tero (päävalmentaja Lehterä) on hoitanut mielestäni hommat ihan hyvin tähän asti. Aika vähän häntä enää tarvitsee ohjailla, mutta tietenkin jokaiselle valmentajalle on hyvä, että jossakin on vankkumaton taustatuki ja ylin auktoriteetti.
– Odotan, että pelaajat aktivoituvat myös tulevaisuudessa kantamaan vastuunsa meikäläisen viihdyttämisessä. Rapsutuksia ei voi olla koskaan liikaa, Bemu huomauttaa.

Myös pääruokkijan sopimukselle jatko

Käytännössä Bemu muun muassa analysoi kaikki SaiPan peliesitykset, ja antaa niistä arvionsa niin sanotulla hännänheilutusindeksillä.

– Tämän kauden osalta on todettava, että on ollut iltoja, kun häntä on heilunut vähän vaisummin. Mutta minulla on erittäin vahva usko, että loppukaudesta pöydiltä hännälläni huiskimiani tavaroita keräillään lattioilta ja kaukaa.

Bemun jatkosopimuksen myötä myös Bemun omistaja ja pääruokkija Tero Lehterä jatkaa nykyisessä tehtävässään SaiPan päävalmentajana kaudella 2019–2020. Sekä Bemun että Lehterän jatkosopimukseen sisältyy optio kaudesta 2020–2021.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.