Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin

Jalkapallo | Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin - Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.
Moshtagh Yaghoubi solmi HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Kuva: HIFK Fotboll / www.hifkfotboll.fi

Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.

Isoilla satsauksilla ensi kauteen lähtevä SJK tiedotti viime kauden HIFK:ssa pelanneen keskuspuolustaja Tero Mäntylän paluusta Seinäjoelle. Viime kaudella HIFK:n puolustuksen johtajiin kuuluneen Mäntylän solmima kaksivuotinen sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

Kun meille tuli mahdollisuus ’kotiuttaa’ Tero, siihen oli pakko tarttua. Tero pelasi viime kaudella mielestäni parhaan kautensa Suomessa ollessaan, joten tiedämme, että saamme laadukkaan pelaajan, SJK:n tuore päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.

28-vuotias Mäntylä on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa Seinäjoella. Hän aloitti jalkapallon TP-Seinäjoen paidassa ja oli mukana kun SJK perustettiin vuonna 2007. Tuolloin hän ehti pelata kuitenkin vain kolme ottelua SJK:n paidassa harjoituskaudella, ennen lähtöä Englannin Portsmouthiin. Nyt hän palaa 12 vuoden jälkeen takaisin kotiin.

Yaghoubi IFK:hon – uhka vai mahdollisuus?

HIFK puolestaan tiedotti perjantaina hankkineensa keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin, joka pelasi viime kauden SJK:ssa. Yaghoubin ja HIFK:n välinen pelaajasopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

25-vuotias Yaghoubi on pelannut uransa aikana 135 ottelua Veikkausliigassa SJK:ssa, RoPSissa, HJK:ssa ja FC Hongassa.

SJK purki viime kaudella kolme A-maaottelua Huuhkajissa pelanneen keskikenttäpelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Kaudella 2018 Yaghoubi ajautui riitoihin silloisen HJK-valmentaja Mika Lehkosuon kanssa, ja sopimus purettiin myös silloin kesken kauden.

– Haluamme HIFK:hon intohimoisia ja kovaa työtä tekeviä pelaajia, jotka kaikessa tekemisessä asettaa IFK:n joukkueen ja IFK-hengen etusijalle. Kun joukkuepeli toimii, niin myös yksilöt pääsevät paremmin nousemaan esiin, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo seuran verkkosivuilla.

Yaghoubi on osoittanut olevansa parhaimmillaan Suomen parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan. Jonkin verran loukkaantumisista kärsineellä keskikenttäpelaajalla voisi edelleen ollaan käyttöä Huuhkajissa. Tällä hetkellä tuntuu, että homma on vain ja ainoastaan miehen omasta asenteesta kiinni.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.