Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin

Jalkapallo | Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin - Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.
Moshtagh Yaghoubi solmi HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Kuva: HIFK Fotboll / www.hifkfotboll.fi

Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.

Isoilla satsauksilla ensi kauteen lähtevä SJK tiedotti viime kauden HIFK:ssa pelanneen keskuspuolustaja Tero Mäntylän paluusta Seinäjoelle. Viime kaudella HIFK:n puolustuksen johtajiin kuuluneen Mäntylän solmima kaksivuotinen sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

Kun meille tuli mahdollisuus ’kotiuttaa’ Tero, siihen oli pakko tarttua. Tero pelasi viime kaudella mielestäni parhaan kautensa Suomessa ollessaan, joten tiedämme, että saamme laadukkaan pelaajan, SJK:n tuore päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.

28-vuotias Mäntylä on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa Seinäjoella. Hän aloitti jalkapallon TP-Seinäjoen paidassa ja oli mukana kun SJK perustettiin vuonna 2007. Tuolloin hän ehti pelata kuitenkin vain kolme ottelua SJK:n paidassa harjoituskaudella, ennen lähtöä Englannin Portsmouthiin. Nyt hän palaa 12 vuoden jälkeen takaisin kotiin.

Yaghoubi IFK:hon – uhka vai mahdollisuus?

HIFK puolestaan tiedotti perjantaina hankkineensa keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin, joka pelasi viime kauden SJK:ssa. Yaghoubin ja HIFK:n välinen pelaajasopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

25-vuotias Yaghoubi on pelannut uransa aikana 135 ottelua Veikkausliigassa SJK:ssa, RoPSissa, HJK:ssa ja FC Hongassa.

SJK purki viime kaudella kolme A-maaottelua Huuhkajissa pelanneen keskikenttäpelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Kaudella 2018 Yaghoubi ajautui riitoihin silloisen HJK-valmentaja Mika Lehkosuon kanssa, ja sopimus purettiin myös silloin kesken kauden.

– Haluamme HIFK:hon intohimoisia ja kovaa työtä tekeviä pelaajia, jotka kaikessa tekemisessä asettaa IFK:n joukkueen ja IFK-hengen etusijalle. Kun joukkuepeli toimii, niin myös yksilöt pääsevät paremmin nousemaan esiin, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo seuran verkkosivuilla.

Yaghoubi on osoittanut olevansa parhaimmillaan Suomen parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan. Jonkin verran loukkaantumisista kärsineellä keskikenttäpelaajalla voisi edelleen ollaan käyttöä Huuhkajissa. Tällä hetkellä tuntuu, että homma on vain ja ainoastaan miehen omasta asenteesta kiinni.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.