Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin

Jalkapallo | Tero Mäntylä SJK:hon, HIFK hankki Moshtagh Yaghoubin - Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.
Moshtagh Yaghoubi solmi HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Kuva: HIFK Fotboll / www.hifkfotboll.fi

Veikkausliigassa nähtiin perjantaina kaksi mielenkiintoista pelaajasiirtoa.

Isoilla satsauksilla ensi kauteen lähtevä SJK tiedotti viime kauden HIFK:ssa pelanneen keskuspuolustaja Tero Mäntylän paluusta Seinäjoelle. Viime kaudella HIFK:n puolustuksen johtajiin kuuluneen Mäntylän solmima kaksivuotinen sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

Kun meille tuli mahdollisuus ’kotiuttaa’ Tero, siihen oli pakko tarttua. Tero pelasi viime kaudella mielestäni parhaan kautensa Suomessa ollessaan, joten tiedämme, että saamme laadukkaan pelaajan, SJK:n tuore päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.

28-vuotias Mäntylä on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa Seinäjoella. Hän aloitti jalkapallon TP-Seinäjoen paidassa ja oli mukana kun SJK perustettiin vuonna 2007. Tuolloin hän ehti pelata kuitenkin vain kolme ottelua SJK:n paidassa harjoituskaudella, ennen lähtöä Englannin Portsmouthiin. Nyt hän palaa 12 vuoden jälkeen takaisin kotiin.

Yaghoubi IFK:hon – uhka vai mahdollisuus?

HIFK puolestaan tiedotti perjantaina hankkineensa keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin, joka pelasi viime kauden SJK:ssa. Yaghoubin ja HIFK:n välinen pelaajasopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

25-vuotias Yaghoubi on pelannut uransa aikana 135 ottelua Veikkausliigassa SJK:ssa, RoPSissa, HJK:ssa ja FC Hongassa.

SJK purki viime kaudella kolme A-maaottelua Huuhkajissa pelanneen keskikenttäpelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Kaudella 2018 Yaghoubi ajautui riitoihin silloisen HJK-valmentaja Mika Lehkosuon kanssa, ja sopimus purettiin myös silloin kesken kauden.

– Haluamme HIFK:hon intohimoisia ja kovaa työtä tekeviä pelaajia, jotka kaikessa tekemisessä asettaa IFK:n joukkueen ja IFK-hengen etusijalle. Kun joukkuepeli toimii, niin myös yksilöt pääsevät paremmin nousemaan esiin, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo seuran verkkosivuilla.

Yaghoubi on osoittanut olevansa parhaimmillaan Suomen parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan. Jonkin verran loukkaantumisista kärsineellä keskikenttäpelaajalla voisi edelleen ollaan käyttöä Huuhkajissa. Tällä hetkellä tuntuu, että homma on vain ja ainoastaan miehen omasta asenteesta kiinni.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.