Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä: ”Muutama muukin seura oli minusta kiinnostunut, mutta halusin jäädä tänne”

Veikkausliiga | Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä:
Tiemoko Fofana. Kuva: Ilves / www.ilvesedustus.fi

21-vuotias norsunluurannikkolaishyökkääjä Tiemoko Fofana ja Veikkausliiga-seura Tampereen Ilves ovat solmineet kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Fofana saapui Ilvekseen elokuussa 2018 tanskalaisesta FC Nordsjällandista. Tanskaan hän puolestaan siirtyi ghanalaisesta Right To Dream -akatemiasta.

Fofana on pelannut Ilveksen riveissä yhteensä 44 Veikkausliigaottelua, joissa hän on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa. Lisäksi hän on pelannut yhdeksän Suomen Cupin ottelua, joissa maaleja on syntynyt kaksi.

– Olen erittäin onnellinen saadessani jatkaa Ilveksessä. Muutama muukin seura oli minusta kiinnostunut, mutta halusin jäädä tänne. Uskon kehittyväni täällä jalkapalloilijana sekä pystyväni auttamaan joukkuetta yhä parempiin saavutuksiin. Tampere on hyvä ja turvallinen paikka asua sekä pelata jalkapalloa, Fofana kertoo Ilveksen sivuilla.

– Hyökkääjän tehtävänä on tehdä maaleja ja sen perusteella meitä arvioidaan. Ensi kaudella tavoitteenani on tehdä paljon maaleja ja auttaa joukkuetta saavuttamaan jotain suurta, Fofana jatkaa.

Lähde: Ilveksen verkkosivut

Tatu Miettunen ja Eemeli Raittinen jatkavat

Ilves tiedotti aikaisemmin tehneensä jatkosopimukset myös kahden muun pelaajan kanssa.

Ilveksen omat kasvatit Tatu Miettunen ja Eemeli Raittinen pelaavat tutussa peliasussa myös kaudella 2021. Molempien pelaajien aiemmassa sopimuksessa oli optio tulevasta kaudesta ja Ilves luonnollisesti lunasti kaksikon optiot.

Lisäksi Ilves on tehnyt marraskuun aikana jatkosopimukset Mikael Almenin ja Miska Rautiolan kanssa. Tamperelaisjoukkueen tähtipelaaja Lauri Ala-Myllymäki jatkaa uraansa Italian Serie B:ssä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.