Tim Sparv jättää FC Midtjyllandin: ”Todellinen seuralegenda”

Jalkapallo | Tim Sparv jättää FC Midtjyllandin:

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv ei jatka Tanskan pääsarjassa pelaavassa FC Midtjyllandissa. Midtjylland tiedotti asiasta verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa.

Sparv ehti edustaa tanskalaisseuraa kuusi kautta. Midtjylland hankki suomalaisen vuonna 2014 Saksan 2. Bundesliigan Greuther Fürthistä.

– Tim on ollut monella tavoin osa Midtjyllandin kehitystä. Hänen ammattimaisuutensa on auttanut muokkaamaan seurakulttuuria, ja ihmisenä hän on niin omistautunut ja tavoite-orientoitunut. Hän on kantanut vastuuta ja auttanut joukkuetovereitaan ja akatemiapelaajiamme kehittymään paremmiksi”, Midtjyllandin urheilujohtaja Svend Graversen kiitteli.

Midtjyllandin kapteeninakin toiminut suomalaiskeskikenttäpelaaja voitti kuuden kauden aikana kolme Tanskan mestaruutta ja kerran Tanskan cupin. Sparv pelasi seurassa yhteensä 171 ottelua.

– Olen kiitollinen ajastani täällä ja seura on ollut motivaationi lähde. Kaikista suurin on silti vielä kokematta. Maajoukkueurani on ollut pitkä ja vastuuni on ollut suuri, joten haluan pelata EM-kisoissa ensi kesänä, Sparv sanoi.

Myös Midtjyllandin puheenjohtaja Rasmus Ankersen ylisti Sparvia Twitterissä.

– Todellinen seuralegenda, Ankersen kirjoitti.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.