Tim Sparv jättää FC Midtjyllandin: ”Todellinen seuralegenda”

Jalkapallo | Tim Sparv jättää FC Midtjyllandin:

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv ei jatka Tanskan pääsarjassa pelaavassa FC Midtjyllandissa. Midtjylland tiedotti asiasta verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa.

Sparv ehti edustaa tanskalaisseuraa kuusi kautta. Midtjylland hankki suomalaisen vuonna 2014 Saksan 2. Bundesliigan Greuther Fürthistä.

– Tim on ollut monella tavoin osa Midtjyllandin kehitystä. Hänen ammattimaisuutensa on auttanut muokkaamaan seurakulttuuria, ja ihmisenä hän on niin omistautunut ja tavoite-orientoitunut. Hän on kantanut vastuuta ja auttanut joukkuetovereitaan ja akatemiapelaajiamme kehittymään paremmiksi”, Midtjyllandin urheilujohtaja Svend Graversen kiitteli.

Midtjyllandin kapteeninakin toiminut suomalaiskeskikenttäpelaaja voitti kuuden kauden aikana kolme Tanskan mestaruutta ja kerran Tanskan cupin. Sparv pelasi seurassa yhteensä 171 ottelua.

– Olen kiitollinen ajastani täällä ja seura on ollut motivaationi lähde. Kaikista suurin on silti vielä kokematta. Maajoukkueurani on ollut pitkä ja vastuuni on ollut suuri, joten haluan pelata EM-kisoissa ensi kesänä, Sparv sanoi.

Myös Midtjyllandin puheenjohtaja Rasmus Ankersen ylisti Sparvia Twitterissä.

– Todellinen seuralegenda, Ankersen kirjoitti.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.