Tomek Valtonen ei jatka Sportin päävalmentajana

Jääkiekko | Tomek Valtonen ei jatka Sportin päävalmentajana - Vaasan Sport ja Tomek Valtonen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, ettei päävalmentajasopimuksen viidettä vuotta käytetä. Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan.

Vaasan Sport ja Tomek Valtonen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, ettei päävalmentajasopimuksen viidettä vuotta käytetä. Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan.

– Päädyimme tähän ratkaisuun siksi, että tarvitsemme uuden alun ja lähdemme sitä kautta rakentamaan uutta tulemista, toteaa Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo seuran verkkosivuilla.

Seuran ensimmäisen kauden tavoite oli uskottavuuden ja identiteetin luominen. Toiselle kaudella tavoitteet olivat jo kovemmat, ja pudotuspelipaikan saavuttaminen oli iso askel eteenpäin. Kolmas kausi alkoi erittäin hyvin, mutta samalla kaudella alkoi negatiivinen kierre, johon vaikutti muun muassa lukuisat avainpelaajien loukkaantumiset. Tämän jälkeen sekä urheilulliset tavoitteet että organisaation resurssien kasvattamistavoitteet ovat jääneet selvästi suunnitellusta.

Pelaajien kehittäminen on ollut isossa roolissa Valtosen valmennustiimissä ja varsinkin tällä kaudella monet nuoret pelaajat ovat tehneet lopullisen läpimurron Liigassa. Tämän työn tuloksesta saadaan varmasti nauttia myös tulevina kausina.

– Haluan kiittää Valtosta näiden neljän kauden yhteistyöstä ja toivottaa hänelle menestystä uusiin haasteisiin, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Kiitän sydämeni pohjasta seuraa ja kaikkia toimihenkilöitä sekä tukijoita näistä vuosista. Tavataan varmasti vielä jääkiekon merkeissä tulevaisuudessa, Valtonen päättää.

Uusi päävalmentaja kaudelle 2018–2019 julkaistaan ensi viikolla.

Lähde: Sportin tiedote

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.