Tomek Valtonen ei jatka Sportin päävalmentajana

Jääkiekko | Tomek Valtonen ei jatka Sportin päävalmentajana - Vaasan Sport ja Tomek Valtonen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, ettei päävalmentajasopimuksen viidettä vuotta käytetä. Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan.

Vaasan Sport ja Tomek Valtonen ovat yhteisymmärryksessä päättäneet, ettei päävalmentajasopimuksen viidettä vuotta käytetä. Valtonen toimi Sportin päävalmentajana neljän kauden ajan.

– Päädyimme tähän ratkaisuun siksi, että tarvitsemme uuden alun ja lähdemme sitä kautta rakentamaan uutta tulemista, toteaa Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo seuran verkkosivuilla.

Seuran ensimmäisen kauden tavoite oli uskottavuuden ja identiteetin luominen. Toiselle kaudella tavoitteet olivat jo kovemmat, ja pudotuspelipaikan saavuttaminen oli iso askel eteenpäin. Kolmas kausi alkoi erittäin hyvin, mutta samalla kaudella alkoi negatiivinen kierre, johon vaikutti muun muassa lukuisat avainpelaajien loukkaantumiset. Tämän jälkeen sekä urheilulliset tavoitteet että organisaation resurssien kasvattamistavoitteet ovat jääneet selvästi suunnitellusta.

Pelaajien kehittäminen on ollut isossa roolissa Valtosen valmennustiimissä ja varsinkin tällä kaudella monet nuoret pelaajat ovat tehneet lopullisen läpimurron Liigassa. Tämän työn tuloksesta saadaan varmasti nauttia myös tulevina kausina.

– Haluan kiittää Valtosta näiden neljän kauden yhteistyöstä ja toivottaa hänelle menestystä uusiin haasteisiin, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Kiitän sydämeni pohjasta seuraa ja kaikkia toimihenkilöitä sekä tukijoita näistä vuosista. Tavataan varmasti vielä jääkiekon merkeissä tulevaisuudessa, Valtonen päättää.

Uusi päävalmentaja kaudelle 2018–2019 julkaistaan ensi viikolla.

Lähde: Sportin tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.